lexpar 0 Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Mam pytanie. Kupiłem radio Concert z CD i przy montażu magik powiedział mi, że to jakaś uboga wersja bo posiada tylko dwa wyjścia na głośniki. Mam A4 z 2001 r. VIN 2002. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvaro 8 Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 bo tył i woofer ciągnie wzmacniacz... Koleszko nie zaglądałeś do szukajki tylko od razu poszedł pościk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexpar 0 Posted June 11, 2007 Author Share Posted June 11, 2007 Głośniki tyle mam tylko w drzwiach i nic więcej[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2007, 08:07 _________________________________________________Może ktoś zna fachowca w Wawie co byłby w stanie podłączyć radio[br]Dopisany: 11 Czerwiec 2007, 08:09 _________________________________________________A tak apropo to z radia mam tylko 4 wyjścia na głośniki. Prawy i lewy. Nic poza tym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alvaro 8 Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 bo tył jest podłączany za pomocą kostki mini-iso to te trzy małe gniazda nad złączem głośnikowym, jest to kostka która idzie do wzmacniacza (sygnałowa) w bagażniku. poczytaj sobie chociaż by ten post i napisz wiadomość prywatną do autora który też jest ze Wawy : http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=2882.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexpar 0 Posted June 13, 2007 Author Share Posted June 13, 2007 Dzięki!!! Można zakończyć, już wszystko wiem. :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts