sebastian1979 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Witam, może ktoś się orientuje jak mam wymontować ten metalowy podajnik z telefonem w podłokietniku. Próbuje odkręcić te 4 srubki ale bez skutku, cały czas się obkręcaja i nic. Może mają jakieś zabezpieczenia?
Kolkov Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 wrzuć fotę jak to wygląda bo są różne mocowania, poza tym w B6 uchwyt na telefon zazwyczaj jest przy konsoli
sebastian1979 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/611c15ac243bd775.html
Kolkov Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 być może jest to zamontowane jak w B5, mianowicie trzeba go rozkręcić od wewnątrz. Pomacaj w środku podłokietnika i poszukaj małych śrubek, one są pokryte tym flokiem i ich nie widać na pierwszy rzut oka (gdzieś na forum jest jak to zdemontować). Najlepiej to podjedź we wtorek do Arkadii na spota to popatrzymy
sebastian1979 Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 Jak dam rade to wpadne z checia, bo jeszcze nie bylem na takim spocie. A dokladniej gdzie i o ktorej?
Kolkov Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 każdy wtorek godzina 19, Arkadia, poziom -2, sektor żółty (obok punktu montażu car-audio) z resztą tu masz wszystkie info http://www.a4-klub.pl/smf/spociki_warszawskiewtorki_g1900_arkadia_poziom_zolty_2-t45.0.html
wtct Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 I jka panowie udało się Wam wyjąć ten podajnik? Mam ten sam problem i podłokietnik już na stole. Przypuszczam, że te 4 śruby, mocujące mają nakrętki po drugiej stronie. Próbuję wyciągnąć poszycie wewnętrzne, niestety bez skutku mimo że wykręciłem z tyłu dwa wkręty pokryte filcem. Próbuję odciągać i nic...[br]Dopisany: 19 Marzec 2011, 18:17_________________________________________________Nie było łatwo., ale nie poddałem się i wykręciłem ten podajnik. Dla tych, którzy będą chcieli również wyjąć ten podajnik: Śruby mają takie mosiężne nakrętki: Niestety nie pozwalają one łatwo wyciągnąć środka z podłokietnika, bo nakrętki sąwtopione w obudowę: Śrub z nakrętek nie da się wykręcić, bo okazało się, że są montowane na niebieskim kleju. Niestety, klej do śrub jest mocniejszy niż wtopione w obudowie nakrętki. Żeby wyjąć środek trzeba było mocno rozszerzyć obudowę.
Rekomendowane odpowiedzi