Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Problem z lampką bagażnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Suchajcie co odpowiada za zapalanie sie lampki w bagazniku bo mi sie zapala po dlugim czasie jak otworze bagaznik albo wogule sie nie zapali czasami Audi a4 B6 2002 rok AVANTT!!!!!

Opublikowano

Za lampki w bagaju odpowiada moduł komfortu - zapnij VAGa i zobacz czy w buforze modułu zapisały się jakies błędy.

Opublikowano
  • Autor

I w czym to bedzie u mnie jak podlaczam moduł komfortu to nie łączy sie z tego co pamietam ale moze sie myle

Opublikowano

Mam ten sam problem co kolega dokładnie tak samo albo lampka po długim czasie się włączy albo wcale tak samo jak światło w klapie jak będzie trochę czasu to podepnę vaga i sprawdzę ten moduł komfortu

Opublikowano

MaM to samo , ale zauważyłem że to chyba Ma wpływ niska temp bedź wilgotność , bo zapała się odrazu po dłuższej jeździe jak się nagrzeje auto. Ale czekam również na roziązanie = podajcie receptę jak coś traficie

Opublikowano
  • Autor

Heh widze ze nie jestem JEDYNY :)) Pozdrawiam jutro podepne Vaga i dokladnie tak samo jak mam cieple auto to sie zapala szybciej jak ZIMNE moza powiedziec ze wogule i w klapie swiatełko także

Opublikowano

U mnie to samo. Jak stuknę trzonkiem śrubokręta w zamek tak jak wchodzi rygiel to zapala się momentalnie. Na VAG-u błedy od zamka klapy( i jeszcze od tylnych drzwi bo też czerwone lampki w zimie przestały sie zapalać po otwarciu). To wina wilgoci w mikrowłącznikach - latem było ok.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam :hi: ja też mam ten sam problem,czyli co trzeba podpiąć VAGa...???

Opublikowano

Wewnątrz zamka jest mikrostyk (wyłącznik) który podaje masę na lampkę i jeśli np. od brudu, wody, starości itp. nie kontaktuje lub się zacina to lampka się nie zapali. Spróbuj napsikać do zamka WD40 (pomoże na brudny styk i zacinanie mechaniczne, ale nie na starość), a potem pozamykaj/otwieraj zamek żeby go rozruszać.