peya81 Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Witam Jak to często bywa - po wymianie nowych żarników D1S padała przetwornica W zawiązku z tym, mam pytanie do Szanownych Kolegów, czy radzicie mi regenerować starą (chyba wyślę nawet tą drugą sprawną też, nie będę czekać aż się spali za 2 tyg.) czy też kupować nową? A jeśli nowa, to czy z linku poniżej podejdzie do AVJ? http://allegro.pl/item927798339_valeo_przetwornica_xenon_vw_touareg_passat_audi_a4.html Pozdawiam
wrclaguna Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 upewnij sie ile pinow ma twoja przetwornica , napisz do Waskiego sprzedaje w dobrej cenie
GRazny Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 Piotrek daj znać co wyszło... jak z cenami... bo mnie też to chyba czeka...
peya81 Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 ok, to jutro lub w pon. jak odkręcę lampkę to dam znaka oraz postaram się napisać do kolegi Waskiego, no chyba, że wcześniej on tu zaglądnie i Nam poda cenę. pozdr
GRazny Opublikowano 20 Lutego 2010 Opublikowano 20 Lutego 2010 nowa na allegro jest jedna nawet za 299zł :gwizdanie: a do WASKI'ego to na PW bo tu na pewno nie poda...
peya81 Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Opublikowano 20 Lutego 2010 dowiem się dokładnie jak, cyknę nawet fotę i podbijam do niego. Dam CI znaka na PW
Rekomendowane odpowiedzi