Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFB] Coś z mocą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam taki problem od paru dni gdy jadę na czwartym biegu ciągnie ladnie dochodzę do 3 tys obrotów i lekko na sekundę sie zamuli i później dalej ciągnie ostatnio dolałem mu uszlachetniacz i może po tym cos nie tak co myślicie pozd

lp6hr.jpg

Opublikowano

ja miałem tak przy zasyfionym turbo a to co wlałeś to jakiś denaturat jest :blink:

Opublikowano

czemu denaturat ? to może być przyczyna tego

Opublikowano

no nie denaturat :kox: ale co to za firma? ile za to dałeś? 5 zeta?

Opublikowano

16 zł

Opublikowano

czemu denaturat ? to może być przyczyna tego

To napewno nie przyczyna , też dodawałem to czasem przed mrozami - lepiej odpalał. To albo zasyfione turbo, albo pada przepływka. Miałem podobne objawy - na 4 biegu przy 3 tys/obr. zamulało aż spadały obroty... mechanik przeczyścił i przez 2 lata był spokój , teraz sytuacja zaczyna się powtarzać. Więc teraz to wymiana w ASO.

Opublikowano

myślałem miałem wymienione przepławkę na nowa orgi 2 lata temu oraz turbo po regeneracji [br]Dopisany: 22 Luty 2010, 20:21_________________________________________________jak odepnę przepławkę na chwile to nic sie nie stanie dla próby

Opublikowano

odpieta przeplywka moze byc caly czas.Nic sie nie stanie.Po prostu bez przeplywki komputer ma stałą dawkę paliwa w całym zakresie obrotów

Opublikowano

koledzy odpiąłem przepławkę i tak jakby lepiej troszkę ale za bardzo niema różnicy czy odpięta czy nie

Opublikowano

no bo moze dawka dawana przez przeplywke jest +/- taka jak ta stała po odpięciu.podepnij vag i przejedz sie troche i sprawdz odczyty z przeplywki to bedziesz mial jasnosc.Ja odpialem i od razu szedl lepiej,bo przeplywka ciela dawki o prawie 50%

Opublikowano

aha i tak jeździsz z wyłączona przepływka jest ktoś z okolic Jarosława co by mi podpiął VAG

Opublikowano

jak sie lekko zamuli a potem dalej ciągnie to raczej nie jest przepływka, kierownice ci sie raczej przycinają w turbinie

zvagój furke obowiązkowo