Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Domykanie szyb z pilota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie, czy domykanie szyb z pilota jest jakoś powiązane z programowaniem modułu komfortu? Bo w moim wozisku się nie domykają, a wB6 się domykały mimo, że tamta nie miała fabrycznego alarmu. Podejrzewam że da się to ustawić Vagiem, pytanie czy któryś z Kolegów w W-wie może pomóc?

• 1 rok później...
Opublikowano

Podlaczam sie do tematu, mam taki sam problem. Generalnie szyby powinny sie domykac z alarmu lub po dluzszym nacisnieciu pilota. Kiedys to dzialalo ale od jakiegos czasu przestalo. Co moze byc powodem, ma ktos do tego schemat elektryczny ? Jaki modul za to odpowiada ?

Opublikowano

Witam

Za domykanie szyb/szyberdachu odpowiada moduł komfortu,

Dłuższe przytrzymanie na pilocie powinno otworzyć lub zamknąć szybkę, tak samo będzie jak kluczyk będzie w zamku dłuższe trzymanie na zamkniecie zacznie zamykać szybki i odwrotnie

Opublikowano

Trzeba tylko pamiętać że domykanie i otwieranie szyb pilotem z uwagi na bezpieczeństwo działa z odległości nie większej niż 2 metry - tak stanowi instrukcja obsługi samochodu :hi:

Opublikowano

Macjar ja wiem ze tak powinno byc , problem w tym ze nie jest, zespulo sie. Czasami dziala ale rzadko. Wkurzajaca sprawa. Rowniez podciaganie szyby po jedym kliknieciu na przycisk czasami dziala a czasami nie . Cos jest nie tak z elektryka albo z modulem odpowiedzialnym za szyby. Nie wiem za bardzo jak sie za to zabrac.

Wrclaguna dzieki za linka. Bobusiek, cisne pilota stojac przy samym aucie, to niestety nie to.

Opublikowano

a bateria w pilocie ?