Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Pytanie o kubełki.....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym się dowiedzieć czy bez żadnego problemu pasują siedzenia kubełkowe z przed liftów do poliftów?? :mysli: Bo chciał bym kupić a nie chce się zdziwić przy montażu z góry dziękuje za odpowiedzi :notworthy: jeżeli było to pytanie już to przepraszam ja nie znalazłem. I jeszcze jedno pytanko czy od kombi foteliki pasuja do sedana w b5???

Opublikowano

witam byś poszukał byś znalazł.

fotele pasuja p&p z kanapami gorzej

z sedana do kombiaka nie pasuja. trzeba przerabiać. pozatym polift miał inne zatrzaski niż przed liftem. pozdrawaim

Opublikowano

Co do pierwszego Twoje pytania, to mogą wystąpić problemy z mocowaniem tylnej kanapy przed liftem był inny system. Poliftowe fotele charakteryzują 3 zagłówki w oparciu tylnej kanapy.

Co do drugiego pytania to fotele przednie podejdą, ale kanapa jest inna w avancie i inna w sedanie

Opublikowano

z tego co wiem to tylna kanapa ma juz inne mocowanie.jesli jest rozkładana to w przedlifcie zatrzaskuje sie na takie ucho a w polifcie juz na bolec i tu juz bedzie maly problemik

Opublikowano

Dzięki wielkie koledzy czyli chyba z mojego moda nic nie bedzie chyba że trafie na jakąś skórę w dobrych pieniądzach po lifcie bo te co mam foteliki to straszna kiszka :sick3: