Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Problem z klapą bagażnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzis mi sie cos nieprawdopodobnego wydazylo tzn ide ze sklepu obladowany zakupami, chce otworzyc bagarznik i... :thumbdown: lipa. Za cholere nie moge otworzyc klapy. Mial ktos podobny problem?? czy moze tylko ja jestem taki pechowy :wallbash: z pilota badz kluczykiem wszystko sie otwiera poza bagaznikiem... pomocy

Otworzylem go za pomoca srodkowego przycisku w kluczyku ale tym podstawowym sie nie da.

Opublikowano

Nie miałem takiego problemu w A4, ale w A3 tak. Najzwyczajniej w świecie ułamał się kabelek przy rączce od otwierania el. klapy.

Kupiłem nowy kabelek i nową rączkę(z przyciskiem) i było ok.

Dodatkowo w A3 były 2 przyciski, a nie jak w A4 jeden i w jednym było tyle syfu pod tą gumową osłoną, że nie kontaktował styk, wystarczyło rozebrać, wyczyścić i działa do dziś-autko taty :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam wszystkich. Mam taki problem ze pewnego dnia zamknalem bagarznik pojechalem w jedno miejsce wysiadlem z samochodu I chcialem wyciagnac zeczy z bagarznika a tu c*paa, nie chce sie otworzyc. Probowalem zamykac I otwierac z pilota I nic nie dalo. Wszystko sie otwiera oprocz bagarznika. Moge go tylko otworzyc kluczykiem. Przelozylem moj silowniczek do szwagra audi I dziala. Sprawdzalismy prad w kostce od silownika I pokazuje 7v a po nacisnieciu klamki 9v. W czym lezy problem? Prosze o pomoc.

Opublikowano

jak działa mikro stycznik a tak było u mnie a bagażnik czasem się otwierał a czasem nie to może to problem z silniczkiem

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=192046.0

Opublikowano

Coś pewnie przyśniedziało do włączania manualnego otwierania klapy skoro z pilota otwiera tam szukajcie problemów. kiedyś miałem coś takiego w służbowym aucie zaśniedziało i nie działało jak u was teraz :rolleyes: