Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie DVD ew. (Blu-ray) z HDMI i USB odtwarzające Divx ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi:

Niedawno zakupiłem TV LCD SONY "KDL-40Z5500" (200Hz) i chciałbym dokupić do niego jakiś odtwarzacz DVD ewentualnie Blu-ray (do ~ 500PLN), który ma złącze HDMI ,USB i bezproblemowo radzi sobie z Divx'ami. Chodzi mi głównie o oglądanie filmów zassanych z netu na pendrive. Znalazłem Blu-ray'a "Sony BDP-S360", ale podobno nie odtwarza Divx'ów (i ma USB z tyłu :thumbdown:)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Bardzo dobry model kupiłeś :good:

A nie myślałeś o PS3 ? fakt że droższe ale urządzenie o większych możliwościach a ma wszystko co potrzebujesz a nawet więcej.

Opublikowano
  • Autor

Ok, ale jaki odtwarzacz DVD ew. Blu-ray dokupić z USB i żeby radził sobie z Divx'ami ? Znalazłem zajebistego Blu-ray'a "Sony BDP-S360" w cenie ~500PLN, ale nie odtwarza Divx'ów :thumbdown:

A PS 3 odtwarza Divx ?

Opublikowano

...A PS 3 odtwarza Divx ?

tak wszystkie, zarówno z płyty, pendrive, karty jak i HDD.... nie ma żadnego problemu
Opublikowano

Przemyśl temat z PS3, to co potrzebujesz + konsola do gier i duże możliwości. Tym bardziej temat warty przemyślenia do telewizora takiej klasy jaki posiadasz :)

P.s w połowie roku PS3 otrzyma aktualizacje do możliwości 3D :)

Opublikowano
  • Autor

Przemyśl temat z PS3, to co potrzebujesz + konsola do gier i duże możliwości. Tym bardziej temat warty przemyślenia do telewizora takiej klasy jaki posiadasz :)

P.s w połowie roku PS3 otrzyma aktualizacje do możliwości 3D :)

Już przemyślałem :kox:

Kupuje, ale niestety muszę jeszcze uzbierać trochę sałaty :naughty:

Dzięki za podpowiedzi :good:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak już kupisz PS3 i będziesz miał dodatkowo inny komputer w domu, to polecam http://ps3mediaserver.blogspot.com/ - ja oglądam mkv i w zasadzie wszystko inne na ps3 :)

Instalacja i konfig w zasadzie proste (a na Ubuntu jeszcze łatwiejsze niż na Windowsach).

Opublikowano

A do poki nie kupisz PS3 a posiadasz laptopa z HDMI polecam zakup kabla i zycze udanych seansow ;)

Opublikowano

laptop z HDMI jest OK, zakładając że dysk w laptopie da rade streamować Full HD z dźwiękiem 5.1 (vide któraś wersja Dark Knight) i że masz napęd BD ;)