pablosan Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Witam Przeczytawszy mnóstwo wątków na tutejszym forum, jak również inne dostępne informacje w necie, chciałbym zebrać ilości wszystkich płynów jakie należy wymienić w aucie jak moje, w nawiasach podałem to co planuję kupić. Na wiosnę planują to zrobić, jeśli się mylę to proszę bardzo o pomoc i poprawę. Jeśli polecilibyście innych producentów, to bardzo mile widziane płyn hamulcowy 1L (motul dot4) płyn chłodniczy 6L (valvoline MaxLife Coolant AF Concentrate+liqui moly-oczyszczacz do chłodnicy) płyn do wspomagania 0,7L (febi 6162 zielony, mineralny) olej do skrzyni 2,25L (castrol taf-x, 75w-90 full syntetyk) olej silnikowy 3,5L (bez wymiany) pozdrowienia
PiterA4 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Kolego nie ten temat tu pokazujemy jak cos robimy itd
pablosan Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 Nie denerwuj się, sam zastanawiałem gdzie go wkleić? Jeśli moderator może w tej kwestii coś zadziałać i przekleić temat, tylko gdzie: układ hamulcowy, układ kierowniczy, układ napędowy-to nie jest takie proste :gwizdanie:
dread535 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 a mi sie to przydalo:D kupilem niedawno a4 z tym silnikiem co autor tematu i tez mam zamiar wymienic plyny. dziekówka:D
Rekomendowane odpowiedzi