dirty8 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witam Tydzień temu byłem w naszej "przesadzonej" stolicy Po miesiącach przeróżnych rozkmin , zapytań, telefonów i po zapoznaniu się z ofertą firm tuningowych z całego kraju i nie tylko wybór w końcu padł na VTG. Niestety nie dam rady w tej chwili wkleić wykresu ani żadnych zdjęć bo jak zwykle mój dziadziuś(komp) ma jakieś ale! W tej chwili mOj AEB legitymuje sie mocą 187km i 240Nm, pomiary były robione przy 36 stopniowym upale Przy okazji chciałem polecić każdemu tą firmę a zarazem odradzić stanowczo wszystkich cwaniaczków z allegro wiem że to w innym dziale i tam też sie to znajdzie.
poziek Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Słuchaj albo wklejej wykres szybciutko i robimy temat o twoich modyfikacjach, albo przenosze ten wątek do działu "dobrzy tunerzy" - daj znać
dirty8 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2007 No niestety nie mam takiej możliwości , musze zgrać najpierw fotki na poczte, póżniej jak bede smigał po mieście zajde do kafejki i wkleje wykresik i opisze nieco obszerniej mody
saintadamus Opublikowano 18 Czerwca 2007 Opublikowano 18 Czerwca 2007 240Nm to nie troche za mało ?? chyba że o taki lajtowy poprosiłeś ale moc dość nawet wzrosła - nawet więcej niż moment
dirty8 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2007 240Nm to nie troche za mało ?? chyba że o taki lajtowy poprosiłeś ale moc dość nawet wzrosła - nawet więcej niż moment No tak jakoś wyszło , pierwszy pomiar po chipsie miał jeszcze niżej Nm, zwiekszyli delikatnie ciśnienie przy turbo i ostatecznie wyszło tak jak pisałem wyżej. Czy prosiłem o lajtowy??? nawet nie musiałem.Wydaje mi sie ze u nich raczej sie nic nie robi na przymus, zresztą gdyby cos sie posypało zaraz by mieli reklamację ! Teraz autko kręci sie do 7200Rpm
Rekomendowane odpowiedzi