Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Listwy drzwiowe S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaki kolor mają listwy S4 do malowania,są jasno szare czy ciemne?

w jakich kolorach są dostępne w ASO?

chodzi mi o taki kolor,to są chyba niemalowane,czy takie dostanę w ASO i jaki to kolor?

bcpwuygbmkkgrhqehc8equu.jpg

Opublikowano

takie dostaniesz w aso, z tym że strasznie drogie są ;( też bym chciał ale ponad tysia grubo trzeba dać :wallbash:

Opublikowano

kolor 7DL szary tylko taki jest w ETCE :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

ok,dzieki :good:

w ASO kosztuja 1440zl

Opublikowano

ok,dzieki :good:

w ASO kosztuja 1440zl

watek o pakietach s-line/s4 72 str. ceny z aso niemcy

ja niedlugo sie wybieram do ASO w Niemczech bo ze Szczecina mam 50km do ASO Niemieckiego i sprawdze ile tam wolaja za listwy s4 bo sam sie na nie czaje :naughty: s line za malo odstaja-nie ma takiego efektu :gwizdanie:

Prosze bardzo oto aktualne ceny w niemieckim ASO...od marca beda drozsze bo zazwyczaj na wiosne podnosza ceny :sick3:

8E0-853-969-A-7DL 50,63€

8E0-853-970-A-7DL 50,63€

8E0-853-959-A-7DL 63,43€

8E0-853-960-A-7DL 63,43€

228,12€

[br]Dopisany: 18 Marzec 2010, 20:42_________________________________________________chyba bardziej się opłaca :wink4: poza tym na allegro są srebrne drzwi od s4 z listwami ale zostało 2 szt. jak dzwoniłem koleś chciał 300zł za 2 listwy :naughty:
Opublikowano
  • Autor

8E0-853-969-A-7DL

8E0-853-970-A-7DL

8E0-853-959-A-7DL

8E0-853-960-A-7DL

czy te listwy są 100% S4?

dzisiaj chciałem zamówić i gość powiedział,żebym najlepiej dał VIN,żeby nie było skuchy,ale nie mam skąd wziąć vinu S4 :disgust:

Opublikowano
  • Autor

ok. :good:

wolałem się upewnić,bo listwy zamawiam w Belgii i ze zwrotem byłby kłopot :gwizdanie:

przed chwilą dostałem nr VIN S4,więc skuchy nie będzie :)

Opublikowano
  • Autor

jaka cena?

jutro będę dokładnie wiedział,ale myślę,że jakieś 250-260€

wiem,że tylna kosztuje prawie 60€,a przednie są trochę droższe.[br]Dopisany: 19 Marzec 2010, 18:29_________________________________________________

koszt kompletu 228.58€

...i byłoby pięknie,gdyby nie +120€ za sprowadzenie z Niemiec do Belgi,ponoć w Belgi nie mają magazynu centralnego :kwasny:

Opublikowano

kup w niemcowni :tongue4:

albo pogadaj z tym kolegą co wrzucał ceny z niemiec może ci zakupi i prześle już w pl :gwizdanie:

dziwna ta opłata za sprowadzenie :mysli:

jak chciałem gniazda w5w w aso seata to też mi mieli ściągnąć z niemiec ale bez żadnych opłat dodatkowych jedynie czas oczekiwania się wydłużał :cool1:

Opublikowano
  • Autor

właśnie szukam kogoś kto kupi mi je w Niemczech :wink4:

jak nie,to kupie w PL,w ASO ze zniżką 1244zł

no pojebani z tą dopłatą :disgust:,podobno nie mają żadnej centrali i muszą sprowadzać kurierem,ASO po Belgijsku :polew:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

kolega ktory moze Ci zakupic te listwy w niemczech ma nick "hexx" pisalem z nim przez pw kilka dni temu oto co mi napisal :

"

8E0-853-969-A-7DL listwa lewy tył 68,19

8E0-853-970-A-7DL listwa prawy tył 68,19

8E0-853-959-A-7DL listwa lewy przód 82,71

8E0-853-960-A-7DL listwa prawy przód 82,71

Wow 300 euro Czy napewno chce wydac tyle kasy za 4 kawalki plastkiku.....

Co do rabatu to jest wazny do 31.08.10 ale musisz powalczyc bo nomalnie te 25 euro jest tylko dla serwisu albo akcesorii a listwy niestety sa czesciami. Ja przy zderzaku s-line targowalem sie 30min z 4 ludzmi i dopielem swojego. Najlepiej najpierw ustal czy ci go wezma i zadaj odrazu rachunku i zaplac...jak juz ci go zamowia to przy odbiorze sie juz pluc nie beda.

Jezeli chcesz to moge ci wziasc te listwy do Polski bo jade 30.04.10 czyli za 2 tygodnie. Potem bym ci przyslal to z Cieszyna ale najlepiej kurierem nie tymi zlodziejami z poczty polskiej. Jak co to daj znac. pozdrawiam "

tez mysle nad listwami s4 ale nawet cena w niemczech to ok 1100zl ze znizka 25 euro,moglem brac w zime jak wychodzilo 900zl :gwizdanie: