Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Vag- Comander 1.4 full problem z odczytaniem kodu pin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów pisze po raz pierwszy więc w razie błędów proszę mnie poprawić a więc do rzeczy mam problem z odczytaniem kody pin z licznika swojego starego kod licznika posiadam audi a4 b5 2001 luty problem jest taki że program ładnie mi się łączy sczytuję pamięć z instruments/imobilajzer i powinien mi pokazać się kod no nic się nie pokazuje więc wchodzę w opcje 2 sczytanie z silnika ładnie odczytuję pamięć EPROM i pokazuje i się przebieg i niby pin ale jest za długi i nie wchodzi mi pin jaki mi niby podaje to 65535 więc 5 cyfrowy za długi pomóżcie mi co mogę jeszcze źle robić proszę o ewentualną wiadomość na PW aby administratorzy nie denerwowali się że jestem jakimś złodziejem który chce nauczyć się nowego fachu plik EPROM mam spisany w formacie bin więc mogę wysłać jeśli ktoś umie z niego sczytać wartości o właśnie zapomniałbym licznik jest pół fisem z zegarkiem analogowym czyli 920 a końcówka jego to 900 M wstawiam z pełnym fisem fajny od s4 i już mam taki problem próbowałem rożnymi sposobami i nic nie wychodzi nie mogę zalogować się w żaden sposób nadmienię że przesiedziałem cały dzień czytając rożne opinie i żadna tak naprawdę nic mi nie powiedziała jak to ogryźć dziękuje za informację i pozdrawiam

Opublikowano

Licznik z motorolą.

Tym sprzętem tego nie odczytasz.

Mogę odczytać, jak będę miał licznik w łapach.

Opublikowano
  • Autor

A jakim sprzetem mozna to odcztac

Opublikowano

Programatorem.

Opublikowano
  • Autor

a mam pytanie jakis inny sposób jest do odczytania tego pinu mam jeszcze jedno pytanie posiadam cały zestaw kluczy i na jednym jest plastikowa nalepka sa mam 2 kody jeden taki długi a drugi 5 cyfrowy może to być ten kod ?? jesli tak to jak musze go wpisywać w vagu aby zakodować proszę o szybką odpowiedz

Opublikowano

Jeśli nalepka jest srebrnego koloru, to pod nią jest kod.

Jeśli to nalepka biała, to jest to mechaniczny kod klucza i nie będzie pomocny.

Opublikowano
  • Autor

a jak sa 2 jeden chyba biały a drugi taki szary ?

Opublikowano

To szukaj pod szarą naklejką. Na naklejce nie podają PIN-u. Skoro jest tajny, to musi być pod naklejką.