KANZAS Opublikowano 22 Czerwca 2007 Opublikowano 22 Czerwca 2007 witam mam taki problem: Odpalam swojego dizelka i po przejechaniu ok. 200m zapala mi się ta kontrolka ale auto śmiga ok. Mogę tak jechać bardzo długo i nic się nie dzieje. Co zauwarzyłem to jak ta kantrolka się zaświeci to po wyłączeniu silnika i po ponownym odpaleniu już się nie zapala i dalej mogę jechać bez tej wnerwiającej lampki Na Vagu nie pokazuje błędów. Światła stopu działają Turbina śmiga ok. , przepławka też, a autko powyżej 2700 na 4 biegu ma kopa niesamowitego (na 5 też) Co to może oznaczać?
rob555 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Jak mruga Ci kontrolka swiec a auto nie ma problemow z jazda to przyjzyj sie instalacji STOPu czyli zarowkom albo czujnikowi pod pedalem.
KANZAS Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2007 Odpala bez problemu na zimnym i na ciepłym też. Jedno do czego mogę się doczepić, to troszkę za dużo pali. Około 6,6l na 100 przy 120 - 130 na trasie i troszkę po mieście. @rob555 stopy działają
Rekomendowane odpowiedzi