Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Allegro zakupy (kask)-0 odzewu sprzedawcy od 10 dni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zakupiłem towar na KUP TERAZ-(kask na narty)nie płaciłem bo nie bylo danych do zapłaty

Wysłałem w tej sprawie 3 maile i dzwoniłem bo byl tel podany-nic cisza 0 odzewu jakiegokolwiek

Do kiedy mam czekać na odzew?

Czy wystawić negatyw? choć on tez pewno ze złości mi wystawi a nie chce mieć negatywa.

Czy darowac sobie i wyluzować ale dla nieuczciwych sprzedawców powinny byc negatywy.

Sprzedawca to : skiportal -dużo ma kaskow, butów narciarskich itp

Pozdrawiam

Opublikowano

napisz do Biura Obsługi Klienta na Allegro i przedstaw sprawę,potem,jak gość wystawi negatywa--możesz się odwołać

BTW a dlaczego negatyw?-nie zapłaciłeś,więc niby dlaczego chcesz mu dać negatywa....nie zostałeś oszukany-w świetle prawa i obyczajów Allegro-można przypuszczać,ze koleś ma jakieś problemy,może wyjechał,napisz najpierw do BOK

Opublikowano

i tu jest problem allegro nie ingeruje w komentarze, to jest opinia o użytkowniku po zakończonej transakcji według mnie do d*py bo za nim wystawisz negatywa to sie trzy razy zastanowisz żeby ktoś cie nie spieprzył opinii po za tym możesz sie dogadać z druga strona i go potem anulować ale taką operacje możesz zrobić trzy razy :cool1: ile to ja już razy pisałem w tej kwest do allegro :wallbash:

Opublikowano

Napisz na do nich GG. Patrząc na komentarze uczciwa firma. Na tyle transakcji tylko 4 negi.

Opublikowano

No właśnie duzo maja sprzedażny i w sumie tylko 4 negatywy.

Hmm poczekam do 2 tygodnia po zakupie i chyba go oleje bo nie chce miec negatywa na swoim koncie jak bym ja mu wystawil.

Pisałem do allegro ale jeszcze nie odpisali

Pozdrawiam

Opublikowano

No właśnie duzo maja sprzedażny i w sumie tylko 4 negatywy.

Hmm poczekam do 2 tygodnia po zakupie i chyba go oleje bo nie chce miec negatywa na swoim koncie jak bym ja mu wystawil.

Pisałem do allegro ale jeszcze nie odpisali

Pozdrawiam

Moze wysłali za pobraniem i paczka czeka na Ciebie na poczcie :wink4:

Opublikowano

Moze jest nr tel do nich... zawsze to ja pierwszy jak cos kupie lub wygram aukcje odzywam sie do sprzedajacego.