Tedi35 Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Witam Zakupiłem towar na KUP TERAZ-(kask na narty)nie płaciłem bo nie bylo danych do zapłaty Wysłałem w tej sprawie 3 maile i dzwoniłem bo byl tel podany-nic cisza 0 odzewu jakiegokolwiek Do kiedy mam czekać na odzew? Czy wystawić negatyw? choć on tez pewno ze złości mi wystawi a nie chce mieć negatywa. Czy darowac sobie i wyluzować ale dla nieuczciwych sprzedawców powinny byc negatywy. Sprzedawca to : skiportal -dużo ma kaskow, butów narciarskich itp Pozdrawiam
domjenick Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 napisz do Biura Obsługi Klienta na Allegro i przedstaw sprawę,potem,jak gość wystawi negatywa--możesz się odwołać BTW a dlaczego negatyw?-nie zapłaciłeś,więc niby dlaczego chcesz mu dać negatywa....nie zostałeś oszukany-w świetle prawa i obyczajów Allegro-można przypuszczać,ze koleś ma jakieś problemy,może wyjechał,napisz najpierw do BOK
tymonA4 Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 i tu jest problem allegro nie ingeruje w komentarze, to jest opinia o użytkowniku po zakończonej transakcji według mnie do d*py bo za nim wystawisz negatywa to sie trzy razy zastanowisz żeby ktoś cie nie spieprzył opinii po za tym możesz sie dogadać z druga strona i go potem anulować ale taką operacje możesz zrobić trzy razy ile to ja już razy pisałem w tej kwest do allegro
jacekm Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Napisz na do nich GG. Patrząc na komentarze uczciwa firma. Na tyle transakcji tylko 4 negi.
Tedi35 Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 No właśnie duzo maja sprzedażny i w sumie tylko 4 negatywy. Hmm poczekam do 2 tygodnia po zakupie i chyba go oleje bo nie chce miec negatywa na swoim koncie jak bym ja mu wystawil. Pisałem do allegro ale jeszcze nie odpisali Pozdrawiam
letallec Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 No właśnie duzo maja sprzedażny i w sumie tylko 4 negatywy. Hmm poczekam do 2 tygodnia po zakupie i chyba go oleje bo nie chce miec negatywa na swoim koncie jak bym ja mu wystawil. Pisałem do allegro ale jeszcze nie odpisali Pozdrawiam Moze wysłali za pobraniem i paczka czeka na Ciebie na poczcie
KANAL Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Moze jest nr tel do nich... zawsze to ja pierwszy jak cos kupie lub wygram aukcje odzywam sie do sprzedajacego.
Rekomendowane odpowiedzi