Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BLB] 2 wzmacniacz do concert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam radio concert mam juz podłączony fabryczny sub ze wzmacniaczem i chciałbym do tego jeszcze dołożyć su-ba ze wzmacniaczem wbudowanym którego juz posiadam.posiadam jeszcze zestaw kabli do jego podłączenia(zasilanie,niebieski do załączenia wzmacniacza z radia i RCA) dodam ze ten zestaw wymontowałem z poprzedniego auta. potrzebuje pomocy w jego podłączeniu.Nie chciałbym tez przy tym doprowadzić do zakodowania radia bo nie posiadam kodu

Opublikowano

Skoro masz zamiar zamontować aftermarketowy subwoofer, to wypnij ori sub, bo w tandemie nie będzie grać to dobrze. W kostce mini ISO masz sygnał RCA (rozpiska na radiu lub w sieci)

Co do braku kodu w concercie to ew. rozkodowanie kosztuje w okolicach 70zł. Nie odbierz tego jako szyderę, ale kupując auto za ponad 40kpln, nie masz luźnych paru złotych??

Opublikowano

hehe dwa suby chcesz podlaczyc w jednym aucie zasilane z roznych wzmakow ciekawe jak chcesz to zestroic ??

Odpusc sobie temat :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

z tym zakodowaniem to chodzi mi o to by później sie nie bawić w szukanie i jeżdżenie gdzieś aby ktoś mi to rozkodował. skoro mówicie ze 2 su-by nie będą grały dobrze to nie będę kombinował pomyślałem sobie ze skoro leży bezużyteczny to chciałem go wykorzystać bo w poprzednim aucie grał dość fajnie ale ze nie lubię bębnienia tylko dobrej jakości dźwięk a to by tylko pogorszyło to zostaje przy ori.pozdrawiam