Opublikowano 1 Marca 201610 l hehehe kurcze nie mam wolnych 6 paczek :/ Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 20 Marca 201610 l Moskal coś Ty dzisiaj taki zmarnowany na opóźnionym zapłonie leciał? Aż tak w Bukowinie dało się we znaki?
Opublikowano 20 Marca 201610 l Moskal coś Ty dzisiaj taki zmarnowany na opóźnionym zapłonie leciał? Aż tak w Bukowinie dało się we znaki? Daj spokój , słabo popić ostro 2 dni i zrobić 500km
Opublikowano 20 Marca 201610 l Hehe, bo widziałem że później awaryjnymi mi chyba mrygałeś? Tak bo z przeciwka zauważyłem Cie w ostatniej chwili , jak już podnosiłeś rękę
Opublikowano 21 Kwietnia 201610 l Kto to srebrnym b6 bez zderzaka ostatnio latał z fmic-em po wiadukcie? --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 21 Kwietnia 201610 l Czyli mi się to nie przyśniło hahahaha --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 21 Kwietnia 201610 l No nie, po grodzisku też lata srebrna 80 z wycietymi wlotami w zderzaku i masce na fmic, z potężną mocą bo też pare razy wieczorem mijałem
Opublikowano 21 Kwietnia 201610 l A co to za zlot ma być w niedzielę grodziskich fur i gdzie? --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 21 Kwietnia 201610 l O 20 ale nie wiem gdzie --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 21 Kwietnia 201610 l https://m.facebook.com/GrodziskieFury/ --------------------------------------------OOOO------------------------------------------
Opublikowano 21 Kwietnia 201610 l Hahahaha to już dymi? Myślałem że zacznie po programie --------------------------------------------OOOO------------------------------------------