Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spot Leszno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sorki ja nie dałem rady (praca - rodzina)

Od poniedziałku tydzień wybywam

Ale na następnego spota myślę że dotrę na 100%

Do zobaczyska

Opublikowano

kolego takie beda dobre?

REFLEKTOR AUDI A4 1999-2001 - DEPO - KPL/2SZT (2583679641) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no i jeszcze kwestia okablowania nie wiem z kad je zabrac :D kupowales cos ori czy bawiles sie w piny i kostki iso czy jakos tak?

Opublikowano

Kup ori kostki od poliftow, ja dałem 8zł sztuka.

Zdjęcia felg i tych innych na jutro :whistling:

Opublikowano

nie mam pojecia gdzie to dorwales za 8zl ale jesli mozesz zobacz gdzie moge takie dostac bo ja widze na allegro 2 sztuki w tym jedna za 30zl wiec troche odbiegaja cena od twoich

---------- Post dopisany at 09:34 ---------- Poprzedni post napisany at 08:43 ----------

kolego wiesz juz co trzeba wiec jesli mozesz zapodaj z linka ja moze kupie wszystko w ciagu 10dni i zakladam :P

tylko pytam czy te lapmy co wrzucilem beda dobre czy cos drozszego lepiej i jakie te kable?... silniczki znalazlem koszt 70zl za 2 sztuki ale najpierw lampy pozniej silniczki zamowie

---------- Post dopisany at 09:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:34 ----------

.: AUDI KLUB POLSKA :. • Zobacz wątek - Zmiana lamp w audi a4 na soczewki...FOTKI

tu masz zdjecie dla porownania jak wygladaja niezespolone i powiem ze takie tez sa ladne

Opublikowano

Oj widzę że kolega się boi ciąć te błotniki. Hehe Ale jest jeszcze jeden mankament u cię z tymi lampami bo ty masz w jednej zarówce długie i krutkie czyli h4. I jak włączasz długie to krutkie gasna. A jak założysz lampy z żarówkami h7 czyli długie i krutkie osobne są żarówki i jak masz włączone krutkie i włączysz długie to krutkie nie gasna tak jak w twoich lampach tylko świecą cały czas. Więc musisz jeszcze poszukać na forum jak przerobić włącznik

Opublikowano

na gadu wejdz :D to pogadamy

---------- Post dopisany at 11:27 ---------- Poprzedni post napisany at 10:58 ----------

czekam na jakas odpowiedz pisze ale widze ze cie nie ma spadam z tad wejde za godzinke pozdro

Opublikowano

Greg, nadal szukasz poliftów?

Opublikowano

mam namiary na sklep w okolicy leszna i tam sie przejade bo tam kupil za 350 okolo kolega młody wiec mysle ze tylko szukam kabli do tego a silniczki znajde jakos

Opublikowano

Przyznać się, kto ma niebieską A4'kę na Wschowie? Wlepa na klapie wszystko zdradziła! Ujawnij się :naughty:

Opublikowano

no to koledzy trzeba odkurzyć tu troche :D

to kiedy kolejne spotkanie?

ci co chca vaga podpinac pamietac zeby brac lapka z win xp :P

jakby co ja od 20tego nie bede dostepny nie wiem do ktorego :D moze do konca miesiaca :D

Opublikowano

szukaj kolego wlepek klubowych:) ja bym proponował za tydzien się spotkać

Opublikowano

ok haha znowu zapomnialem o nich :D

Opublikowano

Hehe:) w tym wieku słaba pamięć już? Oj Oj nie dobrze :/

Opublikowano

ciagle jade i cos robie to trawke sciac a teraz jechalem zalozyc lampy wiec spokojnie moze jutro wlece tam i poszukam

Opublikowano

spoko:) :)

Opublikowano

przeglad zaliczony ale facet i tak mnie rozjebal mowiac ze lampy sa dobrze ustawione a specjalnie dzis montowalem silniczki zeby pozniej mi dobrze wyregulowal. Było widac ze lampa od strony kierowcy jest w piz*u wyzej a gosciu patrzy i kiwajac głową mówi "jest dobrze" hahaha

Opublikowano

Hehe norma:) widzisz Sam jak są u mnie. Też diagnosta ustawial lampy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

trzeba samemu sie za takie cos zabrac :) szkoda bo jakby choc troche ustawil potem mala korekta i spoko a tak kurde masz oslepiac innych i w d*pie to maja

---------- Post dopisany 23-09-2012 at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany 13-09-2012 at 21:10 ----------

zrobilem lepsze foto :D a twoja jawor jak wyglada? bo sie nie pochwaliles:D

IMG_2004.jpg

<br /><br />

Opublikowano

W temacie o mojej Audi są foty :D