Motor Opublikowano 29 Czerwca 2007 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Warszawa Zachód-Jerozolimskie róg Sienkiewicza na wyskości Piastowa-POLECAM mają duuże doświadczenie w mechanice!!! Tanio !!! Diagnostyka -Części sprzedaja na zamówienie i na miejscu też.[kontakt na PRIV]
Kajkosz Opublikowano 8 Lutego 2008 Opublikowano 8 Lutego 2008 Warszawa Zachód-Jerozolimskie róg Sienkiewicza na wyskości Piastowa-POLECAM mają duuże doświadczenie w mechanice!!! Tanio !!! Diagnostyka -Części sprzedaja na zamówienie i na miejscu też.[kontakt na PRIV] Można prosić o ten kontakt ?
rav Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Motor Możesz napisać mniej więcej co w tym warsztacie robiłeś przy aucie i za ile. Czy to tylko reklama ?
peAce Opublikowano 20 Lutego 2011 Opublikowano 20 Lutego 2011 Potwierdzam, bardzo solidny i stosunkowo tani warsztat. Z ich usług korzystam juz dlugi czas. Opiekowali sie moim VW golfem GTI, Paskiem b5 i obecnie moja A4 b6 i mojego brata A4 b7 oraz dodam ze równiez VW T4 jest w fachowej opiece tych panów . Polecam z czystym sumieniem.
Mishko Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 Witam, również chciał bym prosić o jakiś kontakt do tego warsztatu, jakiś numer telefonu, nazwę lub adres, Pozdrawiam i z góry dziękuję
MRokita Opublikowano 19 Stycznia 2012 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Prosze o kontakt do tego warsztatu ,. dzieki
stiven Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Witam! Poproszę o kontakt do tego warsztatu. Pozdrawiam
mongol Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Warszawa Zachód-Jerozolimskie róg Sienkiewicza na wyskości Piastowa-POLECAM mają duuże doświadczenie w mechanice!!! Tanio !!! Diagnostyka -Części sprzedaja na zamówienie i na miejscu też.[kontakt na PRIV] ten warsztat ma swoja strone, jakis kontakt?
Carambaras Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Witam, czy ktos zna warsztat, ktory poradzi sobie z polaczeniem elektryki i mechaniki? Mam problem: w A4 B5. 1,6 (bez LPG) silnik traci obroty przy wysprzeglaniu i - ostatnio - na wolnych obrotach tez. Moze ktos zna dobry warsztat, ktory to zdiagnozuje?
zojd Opublikowano 27 Października 2012 Opublikowano 27 Października 2012 Dołączam sie do posta, możesz podac namiary na ten warsztat?
Lukas39 Opublikowano 27 Lutego 2013 Opublikowano 27 Lutego 2013 Tak samo jak poprzednicy proszę o namiary na ten warsztat...
zbigor Opublikowano 21 Lutego 2014 Opublikowano 21 Lutego 2014 To chyba o ten warsztat chodzi Mechanika Pojazdowa Marcin Cieciera , Piastów - warsztat samochodowy - Motointegrator.pl Od razu pisze, że tylko słyszałem o tym warsztacie , nie korzystałem, nie będę korzystał bo za daleko mam, to nie reklama, spam czy inne pierdoły.
Rekomendowane odpowiedzi