seba132 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Witam Czy 1. to filtr ktory odpowiada za odpowietrzanie silnika? czy to cos jest rozbieralne? wymieniłem uszczelka pod klawiatura i wyciska mi olej przez 2. :gwizdanie: http://upload9.postimage.org/60460/photo_hosting.html
alcazar Opublikowano 30 Czerwca 2007 Opublikowano 30 Czerwca 2007 1 to odpowietrzenie pokrywy zaworów raczej się to nie rozbiera, można zdjąć i spróbować przepłukac. 2 jeżeli leci olej nalezy wymienic gumową uszczelkę.
seba132 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2007 mechanik uszczelnił miske olejowa i tez zaczło sie pocic teraz pokrywa zaworów czym przepłukac ten filter? wydaje mi sie ze cisnienie w silniku jest duze i odpowiada ten filtr za przecieki oleju,moze sie myle?
alcazar Opublikowano 30 Czerwca 2007 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Spróbuj przepłukac naftą lub benzyną ekstrakcyjną zbiera się tam czasami nagar. Stawiał bym jednak na uszczelkę. Co do uszczelki pod miską olejową to może mechanik dał ciała.
seba132 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2007 Ja na kanale robiłem uszczelke pod miska był spokój.. no i znow mokra potem mechanik i znow to samo uszczelka pod zaworami mechanik ,ktory tez ma audi 96r.chyba ma jakies pojecie,,i tez sie poci Jedyne co i przychodzi do głowy to ten filtr na pokrywie zaworow w wtorek postaram sie przemyc benzyna ekstr. zobaczymy.
alcazar Opublikowano 30 Czerwca 2007 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Skoro mechanik ci to robił i zapłaciłeś mu za to i dalej cieknie to powinien swoja robotę poprawić, łaski nie robi.
seba132 Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Opublikowano 11 Lipca 2007 witam soory nie odpisywałem byłem na urlopie polezałem na aucie pod autem i znalazłem PANOWIE TA CHOLERNA ODMA przy samym dole puściła na zgrzewie i olej ściekał a dojście fatalne narazie skleiłem na superglu, o dziwo 300km i dalej trzyma zadnego wycieku mam juz nowa 100 zeta dzieki za pomoc temat mozna usunać OTO TA ODMA.. http://upload9.postimage.org/235815/photo_hosting.html
Rekomendowane odpowiedzi