Opublikowano 19 Kwietnia 201016 l Witam. Chciałem wymienić rygle w drzwiach. Podobno miało polegać to na wykręceniu starych i wkręceniu nowych. U mnie nie bardzo chcą drgnąć, jak się je wymienia? Czy je się wykręca czy trzeba więcej pracy w to włożyć?
Opublikowano 19 Kwietnia 201016 l a gdzie je kupiłeś masz jakiś link do tego ?? i czy było napisane że beda pasować do b5 ?? tak czy siak raczej bedziesz musiał rozkrecać cały boczek i pewnie troche porezać z tymi rygielkami
Opublikowano 19 Kwietnia 201016 l Autor No rozmawiałem z sprzedawcą i pasują do b5 mają gwint w środku bo pono się je wkręca. Czyli takczy siak będę musiał rozkręcac drzwi?
Opublikowano 19 Kwietnia 201016 l skoro są wykrecane to może rzeczywiście są ja mam po lifta i wydaje mi sie że u mnie raczej sie nie wykreci może niech ktoś sie wypowie z autkiem z przed liftu może było tam jakoś inaczej czy coś a nie chciał bym sie przyczynić do tego że rozintegrujesz jakąś cześć :gwizdanie:
Opublikowano 19 Kwietnia 201016 l Tak z ciekawości - http://allegro.pl/item999070052_rygle_audi_a4_a6_b5_b3_b4_passat_b5_lupo_golf_4_3.html o te pytasz? :>
Opublikowano 19 Kwietnia 201016 l tam na zdjeciu jest chyba nawet b5 czyli jakoś to sie musi dać założyć
Opublikowano 19 Kwietnia 201016 l Autor Kupiłem te http://www.allegro.pl/item990766873_aulminiowe_rygle_vw_seat_skoda_audi_bmw_2_sztuki.html
Opublikowano 19 Kwietnia 201016 l Miczel chodzi Ci o usunięcie starych czy o wkręcenie nowych.Stare się nie wykręcają.Trzeba przekręcic je "kreską" do okna i pociągnąc w górę.Wyjdą z małym oporem.Później wkręcasz nowe i nie trzeba ściągac boczka
Opublikowano 19 Kwietnia 201016 l Autor Oki tylko w prawo czy w lewo przekręcic? Bo najpierw muszę stare wyjąc aby nowe wkręcic. jeszcze się przyjże gdzie ta kreska! ALe dzięki to dobre wieści.
Opublikowano 21 Kwietnia 201016 l Autor No okazało się że wymiana to błahostka tak jak pisze grubcio1980. Dzięki za cynk. Wyglądają elegancko te rygielki. Pozdo