Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B7] Czy ET 30 przy 19x8j wejdzie do B7?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie pytanie jak w temacie...Wiem ze normalnie 45-35 ale znawcy od dystansow pewnie wiedza dokladnie..Bo mam felgi Borbet VS do sprzedania.Zostaly mi po sprzedazy Mercedesa,jak dla mnie to do mojego Audi za duze ale mam kupca z Audi B7 rocznik 2005, tylko sie zastanawiamy czy wejda bez ocierania...Bede wdzieczny za kazda opinie...Pozdrowienia..

Opublikowano

Wejda... na styk.

Opublikowano
  • Autor

Tyl to na pewno...ale co z przodem? Przy oponie 225/40 ? Na styk...tzn bedzie sie "stykac"?

Opublikowano

na forum panuje zasada, że przód max et 35, a tył et 30.. jednak widziałem ludzi z np. et 23 z tyłu więc nie mam pojęcia jak to będzie :/ moim skromnym zdaniem (a trochę się bawiłem z dystansami) w B6 (!) przód będzie obcierał.. nie wiem jak będzie to w b7 wyglądać

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie chodzi mi dokladnie o B7...aha...i mala pomylka opona 225 lub 235/35 przy 19" a nie jak napisalem wczesniej 225/40 bo to przy 18" :).Koledzy z watku o dystansach tez na 100% tego nie okreslili...Jedni twierdza tak a drudzy inaczej...Jezdzi ktos osobiscie z takim ET czyli 30 na przodzie?

Opublikowano

wydaje mi się że felga 8'' z takim ET może dobijać na dziurach o nadkole

Opublikowano

Tak bedzie... niestety ;)

Fakt - nie pomyslalem, o przodzie - tutaj moze byc problem. ET33 wchodzi przy feldze 8,5" (R19), nie wiem jak bedzie w Twoim przypadku...

Opublikowano
  • Autor

Ano wlasnie tez nie wiem..poczekam na dalsze opinie..

Opublikowano

Tak bedzie... niestety ;)

Fakt - nie pomyslalem, o przodzie - tutaj moze byc problem. ET33 wchodzi przy feldze 8,5" (R19), nie wiem jak bedzie w Twoim przypadku...

hmm jeżeli wchodzi 8,5 cala przy et 33 to wydaje mi się, że felga węższa o pól cala (8") czyli 12,7mm (po 6,35 mm na stronę) bardziej wysunięta o 3mm też powinna wejść, bo przecież i tak ostatecznie będzie jeszcze 3,35 mm bardziej schowana niż Twoja Flyer :) czy coś pomyliłem?! :D

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

ja mam u siebie 8,5 x19 et 43 + 20mm dystans co daje et 23 i opona 235/35/19 i nie obciera

Opublikowano

ja mam u siebie 8,5 x19 et 43 + 20mm dystans co daje et 23 i opona 235/35/19 i nie obciera

:polew: :polew: :polew:

obciera na pewno, tylko o tym nie wiesz :wink4:

U mnie na 235/40/18 8" ET35 ociera jak jade po "pofalowanej" drodze i auto mocno siada podczas amortyzacji.