Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Problemy z rozruchem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam problem nie mogę odpalić auta. Nadmieniam że ten problem mam drugi raz. Miesiac temu oddałem furę do mechanika i na komputer wszystko sprawdzili było zapowietrzone, odpowietrzyli auto wymienili filtr paliwa i auto smigało. Jak odpalałem codziennie to było dobrze.Tłumaczyli mi ze po 2 tygodniach nie odpalania mogło do tego dojść.Wyjechałem. Znowu po tygodniu wracam idę do garażu i nic kręci i nie odpala . Mam tego serdecznie dość. Może wiecie jak to odpowietrzyć B6 bo nie bedę co tydzień woził auta na lawecie. :hi:

Opublikowano

normalnie,

zobacz czy jest paliwo w filtrze, jak nie ma to zalej go i kręć

przy okazji wymień ten czarny zaworek na filtrze paliwa bo może jest nie sprawny:

Opublikowano
  • Autor

Stary takie słowo normalnie to nic mi nie daje pytam się jak odpowietrzyć jako amator taki układ .Potrzebuję porady krok po kroku z jakimś opisem . Moze ktoś mi pomoże. Dziękuje z góry

Opublikowano

Młody to przecież jest pompowtrysk i jego nie odpowierza się w taki sposób jak VP

zrób tak jak Ci kazałem i odpali

Opublikowano

Lepiej zmień mechanika jak twierdzi że auto po kilku dniach stania może nie odpalać... moje auto często stoi po tydzień czasu i dłużej nie odpalane i świetnie sobie radzi z rozruchem po długim postoju.

Opublikowano
  • Autor

Panowie poszedłem do garażu zakręciłem pierwszy raz 25 sekund przerwa 5 sekund. Drugie kręcernie i w 8 sekundie zapalił :good:

A teraz pali od pierwszego strzału.

Z czego może wynikać ze jak postoi tydzień to trzeba tak pokręcić. Dzięki wszystkim za pomoc