Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Dzielone lampy DEPO wz. S4 - silniczKI do elektrycznej regulacji.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, coraz częściej zdarza mi się wozić pasażerów a że mam HIDy nie chciałbym oślepiać innych jak mam zapakowany samochód. Ręczną regulację mam ale nie sprawdza się to w moim przypadku ponieważ co chwile musiałbym grzebać śrubokrętem pod maską... w Audi nie wypada takich ceregieli robić ;)

Lampy DEPO, dzielone, wzór S4 posiadam już od dłuższego czasu. Silniczki ze starych lamp (i Valeo i Bosch) niestety nie podeszły do tych lamp i stąd ten temat i stąd moje pytanie:

Czy ktoś kto posiada dzielone lampy DEPO wz. S4 dopasował jakieś silniczki które pasują bez większych przeróbek do w/w lamp?

Proszę o odpowiedzi właścicieli takich lampek. Przejrzałem forum dość dokładnie. Napotkałem się z informacjami że silniczki od Punto 2 podejdą do lamp DEPO jednak ktoś zaznaczał, że tylko do zespolonych. A może jednak nie ;)? Może ktoś uruchomił elektryczną regulację w DEPO wz. S4?

Pozdrawiam.

Opublikowano

patrząc na otwór na silniczek do regulacji w Twojej lampie pokusiłbym się o przymierzenie silniczka z Fabii lub Punto II, stary jest zbyt duży, na pewno ktoś z Twoich okolic ma takie silniczki więc możesz przymierzyć na spocie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

gdzieś napotkałem się na temat, jak ktoś przerabiał stare silniczki, aby pasował do lapm po lifcie. Poszukaj dobrze :)

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj zawitala u mnie w koncu elektryczna regulacja w moich dzielonych DEPO. Juz denerwowalo mnie jak w trasie przy lekkich wzniesieniach i komplecie pasazerow ktos z naprzeciwka migal zebym zmienil swiatla - denerwuja mnie tacy co maja zle ustawione i az glupio bylo mi za siebie.

Silniczki do DZIELONYCH DEPO WZ. S4 podchodza takie same jak do poliftowych DEPO - czyli od PUNTO 2, FABII i GOLFa 4. Ja osobiście wsadziłem wczoraj silniczki z GOLFa 4.