Arthur_tt Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 Pisalem juz raz na ten temat ale nikt mi nie pomugl. Mam problem z rozruchem auta w deszczowe dni, dopiero za 2-3 razem po dlugim rozruchu powoli odpala ale na dwa-trzy gary i dopiero po chcili wszystko jest o.k. A w cieple dni gdy jest sucho uruchamiam auto bez malego problemu? POMOCY o co chodzi? Kable wysokiego napiecia (mam elektroniczny zaplon, jakis modol i dwa kable do swiec). Swiece wymienilem , kable wygladaja na dobre. proszę stosować 2 punkt regulaminu (pre_pl)
Gość spedyt Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 Kable na oko to mogą wyglądać dobrze ale nie koniecznie są w dorym stanie. Warto by kupić specjalny środek przeciwko wilgoci. Zacząłeś drugi temat niecałą dobę po jednym, ludzie nie siedzą i nie czekają na twoje problemy, trochę cierpliwości. Tamten temat skasuj
lukaszek13ns Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 Skoro w deszczowe dni to gdzies masz przebicie na kablach i wtedy iskra idzie gdzies bokiem. Zmien przewody.
Arthur_tt Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Opublikowano 9 Lipca 2007 Zakupilem dzisiaj preparat usowajacy wilgoc, poczyscilem, popsikalem zobaczymy bo narazie jest cieplo. pozdrawiam i dzieki
Gość spedyt Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 I tak radzę poszukać nowych kabli, jaki masz przebieg na nich?
Arthur_tt Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Opublikowano 9 Lipca 2007 110 tys mil[br]Dopisany: 09 Lipiec 2007, 21:27 _________________________________________________wymienie ale cena jest poprostu masakryczna, 67 pandow za nowe.
Gość spedyt Opublikowano 9 Lipca 2007 Opublikowano 9 Lipca 2007 67 pandow za nowe. niemasz nikogo w kraju co by kupił za połowę ceny?
Arthur_tt Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Opublikowano 9 Lipca 2007 chodz o to ze jak zapytalem w sklepie to powiedzial mi ze komplet tyle kosztuje, ale ciekaw jestem czy to chodzi o ten modol na dwie swiece plus dwa kable na kolejne dwie swiece?
Rekomendowane odpowiedzi