Jump to content
IGNORED

[B5 AVV] Problem z wilgocia


Arthur_tt
 Share

Recommended Posts

Pisalem juz raz na ten temat ale nikt mi nie pomugl. Mam problem z rozruchem auta w deszczowe dni, dopiero za 2-3 razem po dlugim rozruchu powoli odpala ale na dwa-trzy gary i dopiero po chcili wszystko jest o.k. A w cieple dni gdy jest sucho uruchamiam auto bez malego problemu? POMOCY o co chodzi? Kable wysokiego napiecia (mam elektroniczny zaplon, jakis modol i dwa kable do swiec). Swiece wymienilem , kable wygladaja na dobre. :confused4::audi:

proszę stosować 2 punkt regulaminu (pre_pl)

Link to comment
Share on other sites

Guest spedyt

Kable na oko to mogą wyglądać dobrze ale nie koniecznie są w dorym stanie.

Warto by kupić specjalny środek przeciwko wilgoci.

Zacząłeś drugi temat niecałą dobę po jednym, ludzie nie siedzą i nie czekają na twoje problemy, trochę cierpliwości.

Tamten temat skasuj

Link to comment
Share on other sites

Skoro w deszczowe dni to gdzies masz przebicie na kablach i wtedy iskra idzie gdzies bokiem. Zmien przewody.

Link to comment
Share on other sites

chodz o to ze jak zapytalem w sklepie to powiedzial mi ze komplet tyle kosztuje, ale ciekaw jestem czy to chodzi o ten modol na dwie swiece plus dwa kable na kolejne dwie swiece?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...