Opublikowano 10 Maja 201016 l Witam, jestem właścicielem audi A4 1.9 TDI Kombi, :> poniżej zamieszczam zdjęcia mojego "nabytku" i licze na szczere opinie. Ogólnie to jest golas ale jak na moje pierwsze autko po ,,Cieniasie 700” to i tak jest wypas - rocznik 97 AVANT - silnik 1.9 TDI 90 KM AHU w Niemieckim serwisie zwiększona 110 KM - climatronic - abs - poduszki powietrzne x2 - el. szyby x2 - el. lusterka x2 - centralny zamek - alu 15” zwykłe audi - relingi - roleta bagażnika - 6 Głośników Praktycznie jeszcze w niej nic nie zrobiłem poza podstawowymi wymianami rozrząd, płyny, oleje, świece, termostat, tarcze hamulcowe + klocki. Musiałem wymienić nagrzewnice bo padła i pióra wycieraczek. Zakupiłem sobie jeszcze radyjko JVC bo siedziała jakaś popelina. Plany: - białe kierunki boczne - lampy poliwtowe przód - chrom wokół szyb - Fele jakieś 16” - zmiana kierownicy - zakup zapalniczki bo niebyło i szpeci taka dziura - polerka całego auta lub tylko zderzaków bo widoczne są obicia i otarcia (wiek auta robi swoje)
Opublikowano 10 Maja 201016 l Witam, jestem właścicielem audi A4 1.9 TDI Kombi, :> poniżej zamieszczam zdjęcia mojego "nabytku" i licze na szczere opinie. zaraz przyleci Rafalekx
Opublikowano 10 Maja 201016 l Rafalekx powie standardowy wierszyk. Ja od siebie dodam tylko: nie montuj chromów na metry bo to straszna wioska.
Opublikowano 10 Maja 201016 l Rafalekx powie standardowy wierszyk. Ja od siebie dodam tylko: nie montuj chromów na metry bo to straszna wioska. i ze zaprasza ziomka Radzyniaka na spoty
Opublikowano 10 Maja 201016 l zaraz przyleci Rafalekx Rafalekx powie standardowy wierszyk. i ze zaprasza ziomka Radzyniaka na spoty Dopiero po tym poście zobaczyłem że mamy nowego kolegę w LRA Panie Karolu ziomku z Radzynia Witamy na forum i ogólnie autko ładne, ale żeby było fajne fajne to trzeba trochę zmienić Plany dobre, ale z tym chromem tak jak koledzy powiedzieli to nie tak kolorowo Bo ten na metry z allegro itp. to tandeta i troche lipa I oczywiście uderzaj do mnie na PW można ogarnąć jakiegoś spota i poznasz ludzi z LRA Przy okazji zobaczysz jak rezać autko żeby iść w dobrą stronę :gwizdanie:
Opublikowano 10 Maja 201016 l Nie powiesz: lampy zespolone i większa fela ? Po co jak sam to napisał :gwizdanie: Ja tylko wyraziłem opinię na temat planów, że są ok Nie licząc chromu :gwizdanie:
Opublikowano 10 Maja 201016 l Nie powiesz: lampy zespolone i większa fela ? Po co jak sam to napisał :gwizdanie: Ja tylko wyraziłem opinię na temat planów, że są ok Nie licząc chromu :gwizdanie: 16' to nie jest duża felga
Opublikowano 10 Maja 201016 l 16' to nie jest duża felga Ale "większa" Cytując Twoje słowa :gwizdanie: Ładne auto żeby nie było OT
Opublikowano 13 Maja 201016 l Autor 16' to nie jest duża felga Ale "większa" Cytując Twoje słowa :gwizdanie: Ładne auto żeby nie było OT nie rozumie żeby nie było czego [br]Dopisany: 13 Maj 2010, 22:02_________________________________________________ Nie powiesz: lampy zespolone i większa fela ? Po co jak sam to napisał :gwizdanie: Ja tylko wyraziłem opinię na temat planów, że są ok Nie licząc chromu :gwizdanie: dzięki koledzy za opinie i rady a jeśli chodzi o chrom to zastanawiałem się kupić właśnie na allegro ale to chyba nie na metry http://moto.allegro.pl/item1028483780_audi_a4_avant_kombi_b5_obwodki_szyb_nowosc_hit.htmlchociaż sprawdźcie sami.
Opublikowano 13 Maja 201016 l Nie powiesz: lampy zespolone i większa fela ? Po co jak sam to napisał :gwizdanie: Ja tylko wyraziłem opinię na temat planów, że są ok Nie licząc chromu :gwizdanie: dzięki koledzy za opinie i rady a jeśli chodzi o chrom to zastanawiałem się kupić właśnie na allegro ale to chyba nie na metry http://moto.allegro.pl/item1028483780_audi_a4_avant_kombi_b5_obwodki_szyb_nowosc_hit.html chociaż sprawdźcie sami. jest to samo gówno , tylko pociętę na odpowiednie kawałki , zrób sobie rundkę po szrotach może wyrwiesz ori po pieniądzach, nic innego bym nie zakładał :gwizdanie: a tak pozzatym to bardzo ładny Rodzyn , i jak każda a4 ładny materiał do modów :gwizdanie: To
Opublikowano 13 Maja 201016 l Beznadziejny ten chrom, zalatuje wioską na kilometr Miałem to g... na aucie. Sprzedają gotowo docięty a i tak jest za krótki. Na tym zdjęciu to widać: OT to off topic. Zejście z tematu.
Opublikowano 14 Maja 201016 l Autor Nie powiesz: lampy zespolone i większa fela ? Po co jak sam to napisał :gwizdanie: Ja tylko wyraziłem opinię na temat planów, że są ok Nie licząc chromu :gwizdanie: dzięki koledzy za opinie i rady a jeśli chodzi o chrom to zastanawiałem się kupić właśnie na allegro ale to chyba nie na metry http://moto.allegro.pl/item1028483780_audi_a4_avant_kombi_b5_obwodki_szyb_nowosc_hit.htmlchociaż sprawdźcie sami. jest to samo gówno , tylko pociętę na odpowiednie kawałki , zrób sobie rundkę po szrotach może wyrwiesz ori po pieniądzach, nic innego bym nie zakładał :gwizdanie: a tak pozzatym to bardzo ładny Rodzyn , i jak każda a4 ładny materiał do modów :gwizdanie: To to nie radzyń tylko jedna z wiosek koło radzynia. dzięki za radę i to jest robienie ludzi w konia z tym chromem na allegro chceszcoś dobrego a nie jakieś g.. piszą że orginalne a tak naprawdeę to szajs. jeszcze raz dzięki
Opublikowano 14 Maja 201016 l to nie radzyń tylko jedna z wiosek koło radzynia. Która? :gwizdanie: Jakbyś potrzebował rady/pomocy fachowca i zrobienia logów VAGiem, to mamy w LRA klubowicza co się bardzo dobrze zna