Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Górne oświetlenie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z góry przepraszam ale nie wiem jak to nazwać...ale jadąc któregoś dnia odleciało mi takie coś zdjcie011g.jpg

z tąd zdjcie010ns.jpg

i nie wiem w jaki sposób mam to z powrotem zamontować wydaje mi sie że to bylo sklejane ponieważ ja sie tym nigdy nie bawiłem.. czy coś pękło bo nie wiem :wallbash:

Opublikowano

Nieco podobne jak u mnie. Znaczy przełącznik i jego mocowanie zapewne takie samo. Czyli urwało się ze zgrzewu na gorąco z takiego plastiku. Zamieszczam foto jak to jest przymocowane, najprawdopodobniej druga część wyglądająca tak [ lata sobie gdzieś luźno wraz ze sprężynką (możesz dobrać inną), więc odkręć tą lampkę i przekonaj się co jest w środku a czego niema.

2 warianty naprawy, kropelka (czyt. dobry klej, twardy i dobrze łączący) lub jakiś cieniutki wkręcik

2dbcc3eab571f608m.jpg

Opublikowano
  • Autor

dzieki wielkie kolego :naughty:

Opublikowano

Zrób fotostory i wstaw do działu zrób to sam jak naprawiasz :)

Opublikowano
  • Autor

jak narazie to nie moge tego wypiac

to bylo klejone :wallbash: bo widac grudki od kleju nie da rady szkoda tapicerki :angry:

Opublikowano

ja bym to zrobil :wink4: może jakieś dobre foto wstawisz jak sytuacja wygląda??

Opublikowano

A nie możesz odkręcić całej lampki ? To tylko 2 śrubki, odpinasz wtyczki i lampkę masz na wierzchu, wtedy możesz kombinować.

Opublikowano
  • Autor

tylko panowie jest taka kwestia ze ta szybka jest sklejona i cala lampka do tapicerki jutro zrobie zdjecie i pokaze strzalkami w ktorym miejscu jest sklejone musial bym kawalek tapicerki odciac a ja mam pechowe rece do machaniki

Opublikowano

wez nożyk jak do tapety albo "zyletke" i delikatnie odetnij jedno od drugiego

Opublikowano

Trochę mnie dziwi to, że ktoś tam kleił. Może to po prostu zaczepy mocno trzymają lampkę ?

Opublikowano
  • Autor

to by nie bylo grudek od kleju jutro spróbuje to zrobic bo teraz mam inne zmartwienie

puka mi cos w kole wzielem go zlewarowalem kolem ruszalem w te i we w te i nic luzow nie ma a puka w nim cos a wczoraj od mechanika odebralem jutro sam musze usiasc :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Maj 2010, 22:16_________________________________________________zrobiłem :tongue4::wink4:

Opublikowano

no i jakie u ciebie mocowanie?