Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Nie działa dmuchawa wewnętrzna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich jak w tytule wątku nie działa mi dmuchawa wewnętrzna . climatronic działa skala od nawiewu również pracuje na wyświetlaczu wszytko oki ale nie dmucha . Sprawdziłem bezpieczniki i podłączenie samych do wentylatora , nie dochodzi napiecie do wiatraka !! co do vaga to pojawił sie bad przekaźnika dmuchawy.I tu moje pytanie czyżby przekaźnik był walniety jeśli tak to który to jest?? Jakieś inne sugestie??dodam iz zaczęło to sie dziać jak odpalone zostało autko ze zdjętym jednym przewodem od świec podczas ich wymiany... ::

Opublikowano

czy po podłączeniu bezpośrednio zasilania dmuchawa chodzi ? jak nie to szczotki się skończyły w dmuchawie

Opublikowano

hmmm a tego nie sprawdzałem a które przewody sa zasilajace te dwie odzielne wsuwki wchodzace w obudowe wiatraka??jesli tak to sprawdze to ...

Opublikowano

nie pamiętam ale chyba tak

Opublikowano

tak przypuszczam że to moga byc te przewody oki sprawdze jutro a co do przekaznika to który to moze byc ??

Opublikowano

dawno to robiłem i też nie pamiętam ale przekaźnik jest zapewne dobry

Opublikowano

podłaczyłem dmuchawe na krótko pod te dwie wsuwki co sa na obudowie i o dziwo działa wiec szczotki mozna wykluczyc ......obstawiam na przekaznik tylko który to jest dodam iz bezpieczniki sa oki ale nie dochodzi zasilanie na dmuchawe.... :no:

Opublikowano

nie wiem który to przekaźnik ale nie koniecznie to on jest uszkodzony ale sprawdź i jego ,na forum jest gdzieś opis do czego który przekaźnik ale może być przetarty gdzieś kabel lub końcówka zaśniedziała,

Opublikowano

jak sie okazało winny był panel climatronica zakupiłem uzywke i smiga wszystko juz jest oki :naughty:

Opublikowano

no to nie żadkość taka usterka ,nie przewidziałem tego :wallbash: