QUICKBM Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 Witam. Mam pytanko dotyczące wymiany przewodów i świec, nie wiem jakie mam kupic(jest duży wybór na rynku i zróżnicowanie cenowe). Proszę o pomoc. Pozdrawiam.
golab24 Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 A coś nie chodzi, jakies problemy z tymi elementami? Ja zaczynam doswiadczac prawdziwości powiedzenia, jak cos dziala to nie zmieniaj bo moze byc gorzej. Osobiscie mam LPG 160kkm i orginalne przewody i z tym elementem nie mam zadnego problemu. A swiece mam NGK.
lukaszek13ns Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 A coś nie chodzi, jakies problemy z tymi elementami? Ja zaczynam doswiadczac prawdziwości powiedzenia, jak cos dziala to nie zmieniaj bo moze byc gorzej. Osobiscie mam LPG 160kkm i orginalne przewody i z tym elementem nie mam zadnego problemu. A swiece mam NGK. Dobrze radzi moim zdaniem najlepsze sa platynowe z ngk ja na nich zrobilem juz 120tys i dalej pracuja bez zarzutu ale dzisiaj postanowilem je wymienic, bo to troche duzy przebieg jak na swiece. Przewody tez mam orginalne od nowosci Auta. Wiec jesli masz jakies problemy z tym to wymieniaj, jesli nie to zostaw narazie to.
QUICKBM Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Opublikowano 16 Lipca 2007 JAK JEST CIEMNO WIDAć SKACZĄCĄ ISKRę W OKOLICACH CEWEK, SŁYSZAŁEM ,ŻE JAK WYMIENIA SIę PRZEWODY TO TRZEBA WYMIENIć ŚWIECE. Uzupełnij profil i nie pisz dużymi literami [spedyt]
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 16 Lipca 2007 Opublikowano 16 Lipca 2007 JAK JEST CIEMNO WIDAć SKACZĄCĄ ISKRę W OKOLICACH CEWEK, SŁYSZAŁEM ,ŻE JAK WYMIENIA SIę PRZEWODY TO TRZEBA WYMIENIć ŚWIECE. nie pisz dużymi literami! A po drugie to wcale nie trzeba razem ze świecami przewodów wymieniać. Co do tematu to ze swojej strony polecam NGK. Dobre są jeszcze Beru. O świecach Bosh'a słyszałem nieciekawe opinie.
lukaszek13ns Opublikowano 16 Lipca 2007 Opublikowano 16 Lipca 2007 Ile taka świeca może kosztować???? Do 1.8T kupowalem po 43 zl za sztuke
Rekomendowane odpowiedzi