[ALL B6] Błędy elektroniki po podpieciu NAVI pod zapalniczkę.
0

    3 odpowiedzi w tym temacie

    Rekomendowane odpowiedzi

    Attis3    0

    Witam!! Wczoraj zdarzył mi się dziwny przypadek. Po podłączeniu pod zapalniczkę NAVI Mio 500 PL, któa w innych autach (nawet w innym B6) pracuje bez zarzutu wywaliło mi błędy poduszek, abs i trakcji. ABS i trakcja po kilku kilometrach zgasły a poduchy niestety dopiero po nocy się nie palą. Co może być nie tak?? Pisałem już wątek o ksenonach, które wywalały mi identyczne błędy. Może to nie ich wina tylko mam coś uszkodzone?? Pozdrawiam!!

    PS. Aby nie zaczynać nowego wątku zapytam: czy w b6-stce da się złe założyć kierownice?? Miałem obszywaną kieratę i nie leży mi teraz tak jak powinna przy jeździe na wprost.

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach
    evul    0

    skoro nie lezy jak powinna to widac, ze sie da zle zlaozyc :wink4:

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach
    Cineksik    0

    podepnij VAGa i zobacz jakie masz błędy :wink4:

    Udostępnij tego posta


    Odnośnik do posta
    Udostępnij na innych stronach

    Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

    Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

    Zarejestruj nowe konto

    Załóż nowe konto. To bardzo proste!

    Zarejestruj się

    Zaloguj się

    Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

    Zaloguj się

    0

    • Przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.