KENOiX Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Panowie mam taki problem odkąd zmieniłem zderzak na s-line, mam ciągły problem z prawym przednim halogenem, raz jest a raz go nie ma czasem patrze a na fisie błąd i halogenu nie ma a np po jakimś czasie odpalam niunie i już znowu jest. Nie chce za bardzo zdejmować całego zderzaka by sprawdzić instalację. Niestety nie mam vaga, a pewnie przydało by się zvagować
ArturA4 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Sprawdź i przeczyść złącza.Miałem to samo w oświetleniu tylnej tablicy.Raz było dobrze,a innym razem błąd na FIS-ie.Przeczyściłem styki i działa bez zarzutu
KENOiX Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 thx, postanowiłem wymienić wiązkę przewodów ze starego zderzaka, przy okazji może xenon wsadzę w halogeny... muszę tylko znaleźć dłuższą chwilkę
augustA4 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Możesz również spróbować przeczyścić styki w tej wiązce co masz. Użyj kontakt sprayu i ewentualnie śrubokrętem po doginaj końcówki w kostce
Rekomendowane odpowiedzi