Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 '98] Dziwny dźwięk na pełnym skręcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja ukochana w skrajnym położeniu kierownicy też mi delikatnie popiskuje do ucha, że ją troszeczkę boli i wtedy przepraszając ją trochę odpuszczam ze skrętem. Ona mi wtedy wybacza i okazując mi swoją miłość wiezie tam, gdzie jej ukochany musi załatwić niezwykle pilne sprawy.

Opublikowano
no i w koncu przeczytalem ze ktos ma taki problem jak ja ;( mi tez po rozgrzaniu ciezej sie kreci ale nie buczy, czasami na 1 s cos tam slychac ale rzadko :( czyli pompa?? a ile taka wymiana moze kosztowac razem z pompa ?? pozdr

stawiam na maglownice tez to mam po rozgrzaniu plynu kiera ciezko pracuje a pompa cicho pracuje.czeka mnie naprawa maglownicy wlasnie za nie dlugo :neutral:

Opublikowano
no i w koncu przeczytalem ze ktos ma taki problem jak ja ;( mi tez po rozgrzaniu ciezej sie kreci ale nie buczy, czasami na 1 s cos tam slychac ale rzadko :( czyli pompa?? a ile taka wymiana moze kosztowac razem z pompa ?? pozdr

stawiam na maglownice tez to mam po rozgrzaniu plynu kiera ciezko pracuje a pompa cicho pracuje.czeka mnie naprawa maglownicy wlasnie za nie dlugo :neutral:

To jest nie mozliwe ;( 2 auto ze wspomaganiem i z wada maglownicy ;( hmm nie moze byc :( Ten model tak ma i juz ;) ja jezdze az nie bede mogl jedna reka krecic :) pozdro
Opublikowano
az nie bede mogl jedna reka krecic

no ja juz nie moge :cry:

Opublikowano
az nie bede mogl jedna reka krecic

no ja juz nie moge :cry:

To fatalnie :( jak bedziesz regenerował maglownice to daj znac ile zapłaciłes , bo wiem ze nowa to bardzo droga sprawa ;( no chyba ze wyjdzie co innego to poinformuj :) z góry wielkie dzieki pozdro :) a moze taniej było by na jedna reke przykoksowac ;) Pozdro
Opublikowano

Może wymień na początek płyn i zobacz czy troche ucichnie :?:

Opublikowano

Mi tak buczy juz 60 tysięcy przy pełnym skrecie ale nie mam zadnego wycieku wiec narazie tego nie ruszam :razz: kierownica tez kręci sie normalnie czyli leciutko :cool: