Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Pompka/sterownik centralnego do wymiany - czy pilot bedzie dzialac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Okazalo sie w serwisie, ze spalily mi sie jakies sciezki na sterowniku od pompki centralnego i bede musial wymienic calosc/plytke ze sterownikiem...

I teraz pytanie czy uda sie znalezc sama ta plytke czy trzeba calosc wymienic?

Czy jak mam koncowke oznaczenia "B" to musze wymienic na taki sam <z tego co wiem to B obsluguje np pilota> i czy one sie czyms oprocz tego oznaczenia na koncu roznia ?

I czy jak juz przyjdzie do mnie cala czesc to po podlaczeniu od razu zadziala wszystko czy trzeba jakos cudowac z programowaniem kluczyka?

A moze sie kto juz borykal ostatnio z takim problemem i doradzi speca jakiego...

Dziekuje

Opublikowano

na moje to pilota można ustawić do sterownika...o ten sterownik ten sterownik to nie jakas chińszczyzna

Opublikowano
  • Autor

Moze sie kto juz borykal ostatnio z takim problemem i doradzi speca jakiego... Zeby moze cos tam przylutowac zamiast calosc wymianiac?

Opublikowano

kurde, ciągniesz 2 wątki i ciężko się połapać. Czyli co płyn spryskiwaczy zalał ci zamek i pompę centralnego zamka??

Opublikowano
  • Autor

Nie... podobno zalanie przodu nie wplynelo na centralny zamek a on sie po prostu powoli juz psul... Teraz juz zostaje kwestia samej wymiany centralnego... Tzn czy wymieniac calosc czy probowac to naprawic bo to cos na plytce sie zepsulo a pompka dziala <i tu jakiegos elektyka mozna by polecic...>

Czy Ktos zna jakies inne zrodlo tych centralnych niz allegro... Albo zna jakiegos speca co moze to naprawic??!![br]Dopisany: 12 Czerwiec 2010, 14:44_________________________________________________Ostalo sie na tym ze musze wymienic pompke centralnego razem z plytka sterownika <ktora sie spalila>

I teraz sprawa wyglada tak ze mam jeden kluczyk z dzialajacym immo i pilotem, drugi z wylamana pestka i nic wiecej <nie znam takze kodu immo-co tu moze i nie ma znaczenia>

Moje pytanie dotyczy procedury jaka bede musial przejsc

Bedzie trzeba po wymianie pompki zakodowac pilota i juz wszystko bedzie gralo?

Czy czekaja mnie jakies inne wydatki?

i ile takie kodowanie kosztuje <a moze mozna to darmowo u kogos przez VAG zrobic?>

Wiem ze troche juz namieszalem z watkami ale musze szybko podejmowac decyzje bo auto stoi w warsztacie i nie chce zeby za frajer ze mnie kase sciagneli... Prosze o opinie!

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Odgrzewanie kotleta

Jak usunąłeś ten problem bo u mnie zamek zaczął szaleć dokładnie tak samo(sam sie otwiera jak szalony)