grzesiek67 Opublikowano 29 Lipca 2007 Opublikowano 29 Lipca 2007 Witam mam audi z 95 roku, jest w nim klima bo chłodnica do klimy jest sprężarka jest i takie duperele. Tylko nie bardzo wiem jak sie ją obsługuje. Bo problem leży w tym że w środku samochodu jest tylko jeden guziczek od klimy. A wydaje mi się że powienien być jakiś panel(wyświetlacz) z regulacja temperatury. A u mnie jest tylko jeden guziczek i nic więcej, nie ma żadnej regulacji temperatury. Jak się guzik wciśnie to wiatrak od klimy chodzi czyli się załącza tylko nie ma żadnej regulacji teperatury. I teraz moje pytanie. 1. Co to za klima? 2. Jak się ja obsługuje żeby ustawić regulacje temperatury. 3. I jak sprawdzić ile zostało tego czynnika chłodzącego.
Gość Iceman Opublikowano 29 Lipca 2007 Opublikowano 29 Lipca 2007 1.manualna 2.zwiekszjac dopływ ciepłego powietrza ( pokretło ciepło zimno ) 3. w serwisie klimy
grzesiek67 Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Opublikowano 29 Lipca 2007 Czyli np. jak pokrętło jest ustawione na najzimniejsze do oporu, to klima dmucha najzimniej i już się więcej na zimniej nie da ustawić?
Motor Opublikowano 30 Lipca 2007 Opublikowano 30 Lipca 2007 Wrzuć fote. Ciekawe gdzie ten przycisk masz. :>
Rekomendowane odpowiedzi