Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zmiana z fabrycznego radia na inne... KOSTKA + ZAśLEPKI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

gdzie dostane zaslepki do radia(te boczne), bo jak kazde fabryczne radio audi jest szersze od normalnego :) szukalem na allegro ale nie moge znalesc.

a mniej wiecej kostka ile kosztuje ? :)

Opublikowano

tylko że niezbyt fajnie to wygląda...

że też nikt nie wpadł na pomysł gotowych przodów na kokpit z miejscem na normalnej wielkości radio....

ja tam zostaje przy oryginale...

Opublikowano

No nie ma fajnych "zaślepek" na nie firmówki, ja z tego powodu nie wymieniam radia, jade na Horusie. Audi wiedziało co robi :)

Opublikowano
  • Autor

OK dzieki za odp.[br]Dopisany: 06 Sierpień 2007, 10:19 _________________________________________________Aha a mam jeszcze jedno pytanie.

Bylem wczoraj na giełdzie chcialem kupic kostki z audi na ISO, ale sprzedawca mowil mi ze :audi::a4fan: ma juz oryginalnie ISO?. Ja mam kostne na 3 wejscia, pasuje mi do radia audi tylko. Chyba jedyne co mi zostaje to przelutowanie na ISO, bo kostki z AUDI na ISO nie ma ??

Opublikowano
  • Autor

MOZE I TO ALE W OPISIE NAPISANE OD ROKU 2004 A JA MAM 97 ;/

Opublikowano

No niezauważyłem tego. :mysli: a z tego co sie dowiedziałem to nie ma przejściówki. Musisz lutować kable z kostką :confused4:

Opublikowano

Witam

Chciałem się pochwalić Jaka ramkę ja wykonałem do swojego radia.

Próbowałem na początku załozyc to plastikowe badziewie, które można wszędzie kupic , ale to była poprostu profanacja auta.

Z zawodu jestem CNC Operatorem(tokarka), ale z tego tytułu mam wielu znajomych frezerów:)

Ja wykonałem projekt a oni resztę:)

Wykonane z aluminium.

dsc00005hy3.th.jpg

A z tytułu pojawienia się nowego aluminiowego elementu trzeba było wykonac coś jeszcze żeby sie dobrze komponowało:)

I tak wiec dorobiłem zaślepki nawiewów bocznych.

dsc00006rn7.th.jpg

Napiszcie co myślicie, ale powiem tylko ,że każdy kto widzi na żywo mówi ,że wygląda rewelacyjnie, i Audi powinno coś takiego dawać w komplecie:)

Ale mam patenta:))

Pozdr

neo61

Opublikowano

Napiszcie co myślicie, ale powiem tylko ,że każdy kto widzi na żywo mówi ,że wygląda rewelacyjnie, i Audi powinno coś takiego dawać w komplecie:)

jedyne do czego się mogę przyczepić to to że w samej ramce są chyba za duże promienie łuków na rogach w stosunku do otworu w konsoli ale może to zdjęcie przekłamuje

Opublikowano

Z tym się zgodze.

Te promienie powinny byc mniejsze wtedy by lepiej sie zgrało.

Mysle ,że wykonam jescze jedną, żeby było ładniej,

Frezer wręcz nalegał, ale ja szybko już chciałem załozyć:)

Ale program zachował,więc problemów nie będzie.

Ale i tak wygląda o niebo lepiej niz te plastiki.

Napisz chociaz czy się podoba??

dzieki

pozdr

Opublikowano

podoba.... przeca pisałem że tylko te rogi...

ale ja i tak przy ori radiu zostane...

Opublikowano
  • Autor

nie no kozak te ramki i nawiewy :)

Ja kupilem dziisaj te ramki na allegro zobaczymy jak to bedzie wyglądało :)[br]Dopisany: 10 Sierpień 2007, 14:17 _________________________________________________jak lipnie to sie zgłosze do ciebie :naughty: :naughty:

Opublikowano

Jakoś nie rozumiem tego kultu "ori", jak bym został przy BECIE to by mnie pewnie jakos dzwieku trafiła.

Z tymi zaślepkami, to trzba być pewnym, ze te które sie kupuje bedą idealnie pasowac do auta (ja jak kupowałem to stwierdzilismy, że różnice sa juz pomiedzy 97r a 98r).

Jakie masz radio ori, jeżeli BETA to masz ISO i wymieniasz bez przeróbek (przypuszczam, że jest tak przy kazdym zestawie nieaktywnym) :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

Jakie masz radio ori, jeżeli BETA to masz ISO i wymieniasz bez przeróbek (przypuszczam, że jest tak przy kazdym zestawie nieaktywnym)

mam oryginalne radio, ale kostki ktore wystaja mi od instalacji elekt. są 3 :thumbdown: