Opublikowano 5 Maja 201412 l blant, widzę że jesteś zdjęciach z VAG Rybnik. Pany, trzeba ogarnac spota jakos w najblizszym czasie. Wpadnie ktoś z grubym projektem, bo już z tą osoba gadałem:decayed:
Opublikowano 5 Maja 201412 l blant, widzę że jesteś zdjęciach z VAG Rybnik. Pany, trzeba ogarnac spota jakos w najblizszym czasie. Wpadnie ktoś z grubym projektem, bo już z tą osoba gadałem:decayed: a no pojawiam sie a na spota to jak najbardziej ZA tylko mowic kiedy i o ktorej
Opublikowano 6 Maja 201412 l No pewnie teraz sie skapłem ze mam nocki.. w tym tygodniu.. to tak jak ja
Opublikowano 9 Maja 201412 l Wiesiek Wszystkiego Najlepszego !!! czemu nie wszedłeś wczoraj ? Nawet nie wiedziałem , że tam z Darkiem Gadałeś a ja malowałem pokój
Opublikowano 9 Maja 201412 l Matek, rejman jedziecie jutro na Tuning Battle do Szymocic? mi ni huhu nie pasuje, a miałem jechac
Opublikowano 9 Maja 201412 l Wiesiek Wszystkiego Najlepszego !!! czemu nie wszedłeś wczoraj ? Nawet nie wiedziałem , że tam z Darkiem Gadałeś a ja malowałem pokój Dzięki za życzenia, wiem że malowałeś i dla tego nie chciałem Ci przeszkadzać. Przyjedź kiedy do dziadka