Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Radio DELTA + adapter AUX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzieś tam kiedyś widziałem ale nie jestem pewien - upewnij się czy do delty podłącza się zmieniarkę, bo coś mi się wydaje, że chyba nie, ale mogę się mylić

Opublikowano

z tego co pamiętam to to radyjko było kompatybilne z zmieniarkami Alpine i zmieniarki od delty nie odpalisz z concertem i wyżej... tak wynika z informacji które znalazłem w necie.... a ten adapter jest właśnie do concerta i nowszych...

ja sobie zamiast kupować na allegro sam zrobiłem... z informacji na stronie http://www.k9spud.com/vwcdpic/

Opublikowano
ja sobie zamiast kupować na allegro sam zrobiłem... z informacji na stronie http://www.k9spud.com/vwcdpic/

i w delcie działa?

mozesz cos wiecej napisac: jaki koszt? co trzeba kupic itp.

Opublikowano

właśnie chyba w delcie nie działa ale to trza by sprawdzić ew. na forum pod linkiem podanym niżej sprawdzić...

Opublikowano

Jeśli możesz to zrób zdjęcia "tyłu" radia i podłączonych do niego kabli. Ja parę dni temu u siebie w radiu montowałem mp3 przez AUX-a.

Początkowo miałem kupować jakiś adapter ale w końcu po prostu wpiąłem kable od "mp-trójki" do kabli, do których podłącza się zmieniarkę CD. Podpiąłem jeszcze masę i wszystko ładnie pięknie gra. No i w dodatku zero kosztów. :) Niestety nie we wszystkich radiach będzie to chodzić ale warto spróbować.

Opublikowano

to o czym piszesz będzie działać w radiach w których albo można przełączyć się na aux albo można w radiu włączyć odtwarzanie ze zmieniarki bez jej fizycznego podłączenia

Opublikowano

Zgadza się. Napisałem o tym bo u mnie działa. Nie wiem jak jest w delcie? (Pewnie nie można przełączyć na AUX?)