Gość seaman Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Cze Czy mozecie mi powiedziec jaka przyczyna ubytkow plynu chlodzacego co 2000 km. Zaznaczam ze temp 90 , nie ma znakow oleju w plynie i poziom oleju staly, brak bialego dymu z wydechu.
poziek Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 a z bloku nic nie cieknie?? uszczelka pod głowica??
Gość seaman Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Cze. Wszystko sprawdzilem i nic nie cieknie, chyba ze jest jakis bardzo maly wyciek, ktorego nie widac golym okiem. Widze ze bez proby cisnieniowej sie nie obedzie. Pozdro
TezFakt Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Mi tak samo gdzies uciekalo, okazalo sie ze bylo cos nie tak z nagrzewnica i tam delikatnie cieklo, doszedlem do tego przypadkiem, czyszczac szybe przednia od srodka, byla poprostu tłusta... Podobnie mi uciekalo, ok 1cm wysokosci zbiornika na ok 2000km
Gość seaman Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Cze Dzieki za info. Sprawdze to. Pozdro
MarEsp Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Sprawdz króciec za silnikiem w który jest włożony czujnik temp płynu - on jest z plastiku i z wiekiem się mdeformuje i uszczelki twardnieją
Rekomendowane odpowiedzi