Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wymiar urlopu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam do Was takie pytanie, może Wy będziecie wiedzieć coś więcej.

Sprawa jest tego typu iż uczęszczałem do Szkoły Wyższej (zaocznie) w latach 2007-2010, kończąc ją w tym roku w czerwcu tytułem licencjata. Jednocześnie pracowałem w jednej firmie w latach 08.2005-09.2006, a w drugiej od 12.2006-do chwili obecnej . I teraz moje pytanie, czy w świetle prawa należy mi się juz 26 dni urlopu?

Miła Pani z kadr powiedziała mi, że nie, ale może się myli :chytry:.

Opublikowano

Jesteś zatrudniony krócej niż 10 lat wiec należy ci się 20 dni urlopu.

Opublikowano

Ale do lat pracy wlicza się szkoła. W przypadku Szkoły Wyższej - 8 lat, Liceum - 4 lata.

Opublikowano

Ale do lat pracy wlicza się szkoła. W przypadku Szkoły Wyższej - 8 lat, Liceum - 4 lata.

To fakt. W takim razie masz 8 lat. To nadal za mało aby mieć 26 dni.[br]Dopisany: 16 Lipiec 2010, 10:14_________________________________________________szkoły się nie sumują :wink4:

Opublikowano

Już wszystko wiem, brakuje mi 1 rok i 3 miesiące do 26 dni urlopu. Policzyli mi lata pracy wraz z Liceum, gdyż jest to bardziej korzystne dla pracownika. Po studiach musiałbym przepracować jeszcze 2 lata.

Opublikowano

Już wszystko wiem, brakuje mi 1 rok i 3 miesiące do 26 dni urlopu. Policzyli mi lata pracy wraz z Liceum, gdyż jest to bardziej korzystne dla pracownika. Po studiach musiałbym przepracować jeszcze 2 lata.

dokładnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...