Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Alan 102 + Titanum 1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Po ostatnim dublecie jaki załapałem w Szklarkach (wyprawa do Bolesławca tam + powrót = 500 zł) postanowiłem pomyślec o CB ...

Nie znam sie na tym za bardzo i dlatego moje pytanie.. czy opłaca się zestaw: Alan 102 + Titanum 1000 w promocyjnej cenie 300 zł. ?? Już nie chodzi de facto o samą cenę, ale czy taki zestaw sie sprawdzi w autku ?

Opublikowano

To zalezy co oczekujesz od tego zestawu...ja nastawialem sie na dobra jakosc do 5km bo wiecej nie potrzebuje i kupilem malutkie radykjo intek m100 + antena president florida 45cm - gdzie wyczytalem miliony opinii, ze krotkie anteny sa slabe, nic nie zbieraja itpp...a dziala mi bez problemu. Miasto, czy w trasie odbior jest czysty i wszystko sprawdza sie bez problemu :)

samochody i giełda samochodowa

Opublikowano

ja mam zestaw uniden 520xl plus wlasnie antena odpowiednik president florida super zesstaw jak dla mnie Polecam ci szczerze :):hi:

Opublikowano

Kolego jak dla poczatkującego to polecam zdecydowanie alana102 i antene hustlera lub antene midlanda albo sirio albo właśnie titanium 145 montowana do klapy lub relingu. Ważne że tam gdzie kupujesz żeby antene i radio zestrioili na twoim samochodzie

ps ważne żebyś miał dość dużo kabla najlepiej ok 5 m nie bedziesz musiał z niczym kombinować, a go sobie ładnie schowasz i nikt nie bedzie widział i spokojnie w 300-330zł sie powinienes wyrobić.

Ja osobiscie od 3 lat mam inteka 790tke z antena sirio super carbonium 27 zamontowanego na klapie i śmiga aż pachnie.

Szkoda, że u nas jest tak słabo rozwinięty system JANOSIK o wiele mnniejsze urządzenie a zasada ta sama