Szprytny Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 Mam prośbę o sprawdzenie dwóch autek, chodzi mi o date produkcji nie o rok modelowy. Jezeli ktos jest mi w stanie pomoc to prosze odezwac sie na prv to podam nr VIN. Z góry dziekuje.
ROBERT Opublikowano 28 Lipca 2010 Opublikowano 28 Lipca 2010 ETKA już takich informacji "nie udziela"
Szprytny Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Opublikowano 29 Lipca 2010 Niestety wiem Myslalem ze ma ktos inne sposoby niz ETka, albo ma dzialajaca wersje Etki.
ROBERT Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 ASO Dokładnie , spróbuj podjechać do najbliższego ASO albo najpierw zadzwoń i zapytaj , taką informację jak data produkcji powinni podać bez problemu
szogun0 Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 ETKA już takich informacji "nie udziela" Udziela ale z dokładnością co do 1 miesiąca. Jeśli tyle wystarczy, to można się z niej dowiedzieć.
antonio Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 ETKA już takich informacji "nie udziela" Udziela ale z dokładnością co do 1 miesiąca. Jeśli tyle wystarczy, to można się z niej dowiedzieć. u mnie wyskakuje komunikat "nieznany numer nadwozia" szogun wiesz jak to zrobić aby znowu działało?
szogun0 Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Tego nie jestem w stanie zmienić ale są jeszcze informacje katalogowe, gdzie można wyszukać jakie numery VIN w jakich miesiącach produkowali.
Rekomendowane odpowiedzi