boseron Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 co chwile zapala mi sie na FIS-ie ze mam tylna klape otwartą pomimo iz jest zamknięta, rysunek samochodu z mrugającą na czerwono tylna klapą, jak wysiąde i docisne to przez chwile jest ok, po chwili jazdy znowu zaczyna mrugać tylna klapa i zapala sie światełko nad bagaznikiem, co mogło sie poluzować i jak to naprawić.musi coś nie stykać.
lemak Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 co chwile zapala mi sie na FIS-ie ze mam tylna klape otwartą pomimo iz jest zamknięta, rysunek samochodu z mrugającą na czerwono tylna klapą, jak wysiąde i docisne to przez chwile jest ok, po chwili jazdy znowu zaczyna mrugać tylna klapa i zapala sie światełko nad bagaznikiem, co mogło sie poluzować i jak to naprawić.musi coś nie stykać. Witam mam to samo jak rozwiązałeś problem , muszę właśnie iść na dół i wyłączyć lampkę bo się świeci w bagażniku
boseron Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 nowy zamek(rygiel) klapy z czujnikiem - to jest zespolone, nie żaden siłownik, koszt w ASO 150 zł i po problemie.
lemak Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 nowy zamek(rygiel) klapy z czujnikiem - to jest zespolone, nie żaden siłownik, koszt w ASO 150 zł i po problemie. A może znasz nr części i wiesz jak się dobrać \ dzięki za info[br]Dopisany: 13 Styczeń 2011, 21:18_________________________________________________czy to może to 4B9827505N http://allegro.pl/audi-a4-8k9-zamek-maski-tyl-nr-2602-i1411746747.html#gallery warto ?
boseron Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 nie pamietam nr ale mysle ze nie ten
Rekomendowane odpowiedzi