Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

GRID for PC... POMOCY !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Prosze o pomoc w sprawie gry Grid a mianowicie zainstalowałem to na swoim nowym PC najarany jak mikołaj na swoje renifinery i co???? Sterowanie jest do d*py... pomyslałem to pewnie tak wygląda jak się gra na klawiaturze a więc w auto i do sklepu... wrócilem do domu z nowiutkim padem Logitecha z nadzieja że wkońcu pogram sobie w przecierz mega chwalone wyścigi i d*pa.... podłaczyłem pada ustawiłem klawisze i sterowanie jest beznadziejne auto lata na wszystkie strony.... miało byc mega realistycznie a jest mega arkadowo jak na automatach Segi....

POMÓŻCIE JAK MAM TO USTAWIĆ ŻEBY AUTO NORMALNIE SIĘ ZACHOWYWAŁO... na jakiś ustawieniach graliście w tę gre????

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

A nie lepiej było kupić kierownice ? ;]

Ile kosztował ten PAD mógłbyś go jeszcze oddac i kupic np DFGT

http://allegro.pl/item1166298027_kierownica_logitech_driving_force_gt_kurier_24h.html

Moge nad tym pomysleć tym bardziej że ta kiera jest pod PC i PS3 wiec mógłbym tez na Soni na niej pograc... ale czy kierownica cos zmieni w zachowaniu sie pojazdów w gridzie???

Opublikowano

Na padzie też da się grać (grałem na padzie od X360) nie pamiętam już ustawień ale trzeba pokombinować z czułością itp. Na kierze rzcz jasna gra się przyjemniej (Logitech Formula EX)

Opublikowano

Też mam Logitecha Ex lecz na dzien dzisiejszy to jest konstrukcja sprzed epoki :gwizdanie:

Opublikowano

Mimo to sprawdza się w samochodówkach lepiej niż najlepszy pad :cool1:

Opublikowano

Mario, Renio polecam RfactoR z modami F1 jak chcecie to na PW mogę Wam więcej o modach dać znać niektóre są super realistyczne ;]

Opublikowano

Aż takim hardcorem nie jestem i pozostanę przy piecowych arcade'ówkach plus Forza Motorsport na X360 :evil:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mario w ustawieniach musisz się pobawić czułość sterowania itp. ustawiaj aż do skutku a wierz mi nie pożałujesz :good: