Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Jakie kolory tapicerki ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy w B7 jest dostepny typowo czarny kolor np. tunelu, plastikow slupka itp. Ostatnio zakupilem tunel z b7 2007r niby czarny ale jezeli sie do niego przylozy np. czarny klimatronik to jest roznica w kolorze tunel tak jakby dawal odcien jasno czarnego lub bardzo ciemny granat ?

Opublikowano

No niestety - czarne elementy wyposażenia nie zawsze są czarne (np. tapicerka materiałowa nieco odstaje pod tym kątem od elementów plastikowych). Generalnie jest tylko jedna czerń (soul) w różnych odcieniach zależnie od użytego materiału...

Możesz podać numer części którą kupiłeś?

Opublikowano

Niestety tunel juz zamontowany nie spisalem numeru ale odbiega mniej wiecej tak jak to jest na zdjecieu

377108dea4cd6b73med.jpeg

Mam w planach jeszcze kupno plastikow bocznych, mam juz upatrzone ale dzwoniac do goscia tlumaczyl ze kolor plastikow jest czarny ale delikatnie jasniejszy odcien niz typowo czarny, plastiki z b7

Opublikowano

Tylko, że rączkę masz ze skóry a obudowę ręcznego z plastiku...

Który element masz z B6 a który z B7 (pytam o ręczny).

Opublikowano

to nie sa moje elementy, zdjecie dalem dla przykladu, mniej wiecej tak to wyglada jezeli sie przylozy do tunelu cos czarnego, dokladnie chce sie dowiedziec czy sa elementy wnetrza b7 sa dostepne czarne jak "smola" czy z delikatnie jasniejszym odcieniem.

Opublikowano

niby te same numery czesci i kolor ale jednak odcienie sa :disgust: w twoim przypadku 2001 rok i 2002 ( tapicerka climatronic przelaczniki itp. ) byly troszke nietrwale i zbiebiem lat sie wycieraly :thumbdown:

w B7 sa jednak ciut jasniejsze od B6 czarny to kolor soul tak jak Batrek wspomnial

Ja wiem z doswiadczenia wymiany tapicerki u siebie , ze w B6 pod koniec produkcji kolor jest tez ciutenke inny od tych z poczatka produkcji :wink4: