kred Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 do chwili obecnej jestem w szoku po małym pożarze pod maską. podjarał sie sterownik 8e0 907 133 pod aku. powód nieznany. mam pare teorii. demontowany wczesniej był katalizator i zostal wymieniony na inny. autko zostalo porządnie przegonione po montażu. po powrocie zaczął sie dymić. druga opcja. pozapychane były otwory odwadniające i być może dostała sie tam woda. pytanie mam takie za co odpowiedzialny jest ten sterownik ???? cięzko na necie znaleść jakąś używke czy trzeba szukać właśnie z tym nr. czy można zastosować jakąś z innym numerem
wrclaguna Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Sterownik od podgrzewanej przedniej szyby az sie boje co moze u mnie sie zdarzyc . Jest to juz ktorys przypadek o ktorym slyszalem
kred Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2010 też znalazłem juz to ustrojstwo. co za gówno. czy można go nie montować ?? i wszystko będzie działać oczywiście oprócz szyby
wrclaguna Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 mozna go nie montowac i nie bedziesz mial zadnych bledow :gwizdanie: woda musiala stac w podszybiu zrobilo zwarcie i dlatego tak sie podzialo czysciles odplywy
kred Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2010 teraz aż w nich błyszczy były ostro zawalone . dobrze że spieło sie to pod domem i właśnie miałem myć auto uuuuuuuuuuuuuuuffffff. za info było troche strachu
wrclaguna Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 fajna ta twoja bryczka powiedz mi czy uzywles podgrzewnia szyby w zimie i czy rzeczywiscie to taki fajny bajer
kred Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2010 sybka sporadycznie raczej opieralem sie na webasto. teraz mocno sie zastanawiam czy wogóle zamontuje ten sterownik szczeście w nieszczęściu ze stalo sie to w mojej obecności. montaż tego modułu jest bardzo nieprzemyślany konstruktorzy audi wielki "-" posiadaczy tego modułu radze uszczelnić ustrojstwo i sprawdzać stan odpływów
Rekomendowane odpowiedzi