Raftik Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Witam Dzisiaj odchyliłem zbiornik wyrównawczy płynu chłodniczego i ujrzałem coś takiego (fotki poniżej), co to jest Panowie ? Czy to element tempomatu który wg nr VIN powinienem mieć ale nie działa ? tzn. mam manetkę ale w miejscu bezpiecznika nr 11 nie ma nawet styków pod bezpiecznik.
juri-gtd Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 wygląda mi to na gruszkę od tempomatu ale czy to napewno tempomat nie jestem pewien pozdr.
Raftik Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Panowie a może ktoś wie na 100% co to za ustrojstwo na zdjęciach powyżej ? ta grucha ma cięgno które dochodzi do przepustnicy a od gruchy idzie gumowy wężyk. Zmyliło mnie to trochę bo nikt nie pisał w "manualach o montażu tempomatu" o montażu tego czegoś, myślałem, że wszystko się odbywa elektronicznie, chyba, że to nie od tempomatu.
wojtek26 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Jest to gruszka od tempomatu, jezeli nie masz manetki to ktos cos grzebał w aucie
Raftik Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Jest to gruszka od tempomatu, jezeli nie masz manetki to ktos cos grzebał w aucie No właśnie manetkę mam i wg VIN mam fabrycznie tempomat ale on nie działa a w miejscu bezpiecznika nr 11 nie mam styków które by świadczyły tylko o braku bezpiecznika.
wojtek26 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Podepnij VAg-a i sprawdz czy znajdzie tempomat
Rekomendowane odpowiedzi