Grzesiekkbc Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Koledzy mam sprawę. Kupiłem skórę do mojej a4 i mam kłopot z mocowaniem tylnej kanapy bo miałem dzieloną a chcę wsadzić niedzieloną. Możecie coś poradzić, pomóc jak ją zamontować. Mile widziane fotki jeśli ktoś to przechodził.
pieciajek Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Witam. Może jestem nowicjusz ale w audi już siedzę parę lat. Jeśli chodzi o zamontowanie foteli kładzonych w wersji limuzyna lub na odwrót to bedzie nie lada wyczyn.Podaje różnice; 1 wersja limusyna ma scianę z blachy na której montuje się kanapę i zagłówki, wersja z kładzionymi fotelami jej nie ma. 1 nawet jeśli odwiercisz tę blachę i powstanie przestrzeń do kufra to nie masz jak zamocować uchwytów bocznych do foteli oraz tego pazurka który jest na środku na kórym podpierają się obie cześci oparcia. 3 element blaszany podłogi też się różni i blachy po bokach profilujące kształt tapicerce, wzmacniające kielichy amortyzatorów tylnych też są inne. Reasumując roiłem to raz i drugi raz ciężko mnie będzie to tego namówić.
Rekomendowane odpowiedzi