proximpuh Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 cool506 napisał(a): Macie juz tyle porezane , że nigdy Was nie dogoniet to trzeba się brać za robotę
Cuber Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 darecy napisał(a): A czym wgluszasz?Mi tez brakuje wysokich w standardowym naglosnieniu, bo bass daje rade Firma w Krakowie mi to robiła szczerze nie pamiętam jaką matą ale chyba dynamat czy cos takiego Tył postaram się sam wyrezać w wolnej chwili Ktoś może wygłuszał i mi podpowie ile kupic maty ?
Cuber Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 Grzesiu dzięki Czekam jak ogarniesz temat 3 strefowej Klimy może sam się za to zabiorę w sensie przyjadę do Ciebie na całodniowe rezanko
wrclaguna Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Będe przecierał pierwsze szlaki u siebie to zobaczymy co z tego wyniknie
Cuber Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2013 No to Panowie , głośniki w deskę rozdzielczą i w miejsce atrap przy lusterkach założone z banga ......... powiem że wymiata Spolszenie MMI też już zainstalowane teraz tylko zmiana stołków na pełną skórę jak sie trafi i będzie
P-U-M-A Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jest różnica przy samych głośnikach które wymieniłeś?
dobry1 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 W A4 B&O gra poprawnie , a w nowej A8
wrclaguna Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Gibons napisał(a): a podobno B&O to żadna rewelacja ;> Ja uwazam ze to nawet gra Porównując SOUND SYSTEM a B&O to jest różnica , wzmak robi robote , ---------- Post dopisany at 07:28 ---------- Poprzedni post napisany at 07:05 ---------- szkoda ze angol ale S LINE jest B&O , chromowe przyciski ,listwy piano AUDI A4 8K0 B8 S-LINE KOMPLET FOTELI KANAPA SKÓRA (3319253339) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Gibons Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Sam mam u siebie B&O ale nie słyszałem tego zwykłego systemu więc się nie wypowiem.
Cuber Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2013 Panowie z Banga mam głośniki czyli w desce lewo prawo, cykacze w zaślepkach prz lusterkach oraz centralny z ASS głośniki mam w przednich drzwiach które są wygłuszone , a w tylnych mam głśniki z cykaczami załatwaine przez WRC-a + oczywiscie TUBA i teraz tak : W porównaniu do ASS na zwykłym radiu concert grało wszysko powiedzmy ok , ale teraz przy 3G to za***rdala! przedewszystkim tył zaczął żyć i gra bardzo ale to bardzo fajnie nie wiem ile w tym jest prawdy ale podobno Tuba z Banga gra słabij niż z ASS ---------- Post dopisany at 09:59 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ---------- wrclaguna napisał(a): szkoda ze angol ale S LINE jest B&O , chromowe przyciski ,listwy piano AUDI A4 8K0 B8 S-LINE KOMPLET FOTELI KANAPA SKÓRA (3319253339) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. fajny komplet ale chyba nie jest problemem zrobic na EU boczki przednie ?
Cuber Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2013 hmmm no ale sam boczek mowa o podłokietniku z sterowaniem szyb nie wystarczy przełożyć z moich ?
darecy Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 wystarczy przełożyć nawet te skórzane panele powinno dać się przerzucić
proximpuh Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 darecy napisał(a): wystarczy przełożyć nawet te skórzane panele powinno dać się przerzucić To akurat jest problematyczne, samemu ciężko, potężnie pozgrzewane jest:kwasny:, no i czujniki obciążeniowe trzeba poprzekładać w przednich fotelach:wink: A jaki problem Wy widzicie w boczkach ? wystarczy klamki i panele poprzekładać i pasi Chyba, że jest przycisk otwierania bagażnika i włącznik alarmu to już trochę kicha
Cuber Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2013 No własnie chodzi mi dokładnie o to tzn że tak mi sie właśnei wydaje ze tylko poprzekładać panele sterowania szyb i ten podłokietnik i chyba po kłopocie Czujniki obiążeniowe o kurde na to bym nie wpadł
proximpuh Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Cuber napisał(a): No własnie chodzi mi dokładnie o to tzn że tak mi sie właśnei wydaje ze tylko poprzekładać panele sterowania szyb i ten podłokietnik i chyba po kłopocie Czujniki obiążeniowe o kurde na to bym nie wpadł Dokładnie jak mówisz, czujniki też nie problem, można zrobić na 2 sposoby, albo zdjąć tapicerkę z siedzisk i po prostu przełożyć albo (ja tak miałem zrobione, nie chciało mi się przekładać a pierwsze fotele od ESY miałem właśnie z angola) cienkimi kabelkami połączyć kostkę czujnika z fotela pasażera z kostką pod fotelem kierowcy:naughty:
Cuber Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2013 spoko chyba mi się własnie trafia Europa za smieszną kasę
Rekomendowane odpowiedzi